- 28 Mart 2017
- 16.598
- 68.185
- 598
- Konu Sahibi halesss_97
Dusuk zeka belki ama karaktersizlik bu degil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok (öğrenci)Mesleğiniz var mı?
Karaktersizliği kendine verdiğin sözleri tutamama olarak yazdım.Dusuk zeka belki ama karaktersizlik bu degil.
İradesizlik olur o.Karaktersizliği kendine verdiğin sözleri tutamama olarak yazdım.
Bu da karaktersizlik degil. Olsa olsa iradesizlik olurKaraktersizliği kendine verdiğin sözleri tutamama olarak yazdım.
Demek ki bir şeyleri basarmissiniz. Ne okuyorsunuzYok (öğrenci)
İradesizlik olur o.
İkisi de aynı kapıya çıkıyor.Bu da karaktersizlik degil. Olsa olsa iradesizlik olur
Peki. Kendiniz karaktersiz olduğunuza bu kadar inanıyorsanız diyecek bir şey yok.İkisi de aynı kapıya çıkıyor.
mbgDemek ki bir şeyleri basarmissiniz. Ne okuyorsunuz
Yanlış anlama canım ama insanın konuşurken bile ruhunu daraltiyorsun soru soruyorum düzgün bir cevap bile vermiyorsun. Herkes MBG nedir bilmez Google a girdim de öğrendim bı kendine gel yaa yazmayacaktim gıcık oldum da yine de yazayım dedim. Ne yaşadın da bu haldesin niye bu kadar abartiyosun anlayamadım. Ben de çok zor bir hayat yaşadım ama hep bir motivasyon buluyorum kendime hedef listesi yapıyorum.
Planladığım hiçbir şeye sebepsiz yere başlayamam, her şeyi ertelerim, sürekli uykulu ve boşvermişlik halindeyim. Doğru dürüst cümle bile kuramam. Basiretsiz ve gereksiz bir insanım. Ne olacak bu halim? Düzeleceğime inanmıyorum ama ne yapabilirim ki...