- 18 Haziran 2024
- 455
- -21
- 16
- 22
- Konu Sahibi ezgigizem_
Önceden bir konu paylaşmıştım bir yerde çalışırken biriyle konuştuk yan mağazadan diye. Sonradan çocuk her şeyi annesine anlattığı için ve 1.haftadan aramızdq geçenleri insanlara anlattığı için olmadı sonradan. Aşırı dedikoducu arkadaşlarına düşkün ve 27 yaşındaydı. Sadece yaptığı çalışmak onun dışında hayatı ciddiye almaz vs. O dönem bana düzelecem vs diyordu bende zaman tanıyodum. Ama asla düzelmedi dil dökmeme rağmen. Bildiğiniz yalvarmıştım. Şimdi de diyor ki ailevi sorunlarım vardı. Benimde vardı o zaman hata mı yapmam lazımdı dedim dün. Hep yaptığı hataları meşrulaştırmak için neden sunuyor. Ve sen beni dinlemediğin için inanmıyorsun diyor ama daha 3.günden sorun çıkarmıştı. yani ona inanmamam benim suçum onda bir sorun yok. Benim ona güvenim oluşmadan kırılmıştı. Şimdi ise ne anlatsa doğru olarak inanmıyorum. Neyse 3 ay falan oldu asla muhatap olmadım 3 gün önce beni aradı. Birlikte çalıştığımız yerden bir kız bundan hoşlanmış falan bana haber veriyor. Bir şekilde muhatap olduk sonra konu eski meselelere geldi. Ben sinirlendim vs çünkü haksız. Asla kavga dahi edilmiyoe insanı aşırı manipüle ediyor ben anlıyorum ama hep aynı şekilde. Bir soru soruyorum açuklasam ne olacak vs diyor. Neyse bu barışmak istedi ama ben istemiyorum asla defalarca dememe rağmen asla anlamıyor. Adam olsam gelsem kabul eder misin diyor hayır diyorum hala uzatıyor. En sonunda sinirlendim küfür ettim buna rağmenn hala yazıyordu. En sonunda engelledim. Sürekli senin iyiliğini istiyorum diyor ama benim moralimi bozuyordu hala da aynısı. Çarşıda çok işlek yerde çalışıyor. Ordan geçmemiz lazım oluyor ve beni gördükçe de yine aklına gircem. Ben bu insandan nasıl kurtılcam?