• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kişiden nasıl kurtulucam??

ezgigizem_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
455
-21
16
22
Önceden bir konu paylaşmıştım bir yerde çalışırken biriyle konuştuk yan mağazadan diye. Sonradan çocuk her şeyi annesine anlattığı için ve 1.haftadan aramızdq geçenleri insanlara anlattığı için olmadı sonradan. Aşırı dedikoducu arkadaşlarına düşkün ve 27 yaşındaydı. Sadece yaptığı çalışmak onun dışında hayatı ciddiye almaz vs. O dönem bana düzelecem vs diyordu bende zaman tanıyodum. Ama asla düzelmedi dil dökmeme rağmen. Bildiğiniz yalvarmıştım. Şimdi de diyor ki ailevi sorunlarım vardı. Benimde vardı o zaman hata mı yapmam lazımdı dedim dün. Hep yaptığı hataları meşrulaştırmak için neden sunuyor. Ve sen beni dinlemediğin için inanmıyorsun diyor ama daha 3.günden sorun çıkarmıştı. yani ona inanmamam benim suçum onda bir sorun yok. Benim ona güvenim oluşmadan kırılmıştı. Şimdi ise ne anlatsa doğru olarak inanmıyorum. Neyse 3 ay falan oldu asla muhatap olmadım 3 gün önce beni aradı. Birlikte çalıştığımız yerden bir kız bundan hoşlanmış falan bana haber veriyor. Bir şekilde muhatap olduk sonra konu eski meselelere geldi. Ben sinirlendim vs çünkü haksız. Asla kavga dahi edilmiyoe insanı aşırı manipüle ediyor ben anlıyorum ama hep aynı şekilde. Bir soru soruyorum açuklasam ne olacak vs diyor. Neyse bu barışmak istedi ama ben istemiyorum asla defalarca dememe rağmen asla anlamıyor. Adam olsam gelsem kabul eder misin diyor hayır diyorum hala uzatıyor. En sonunda sinirlendim küfür ettim buna rağmenn hala yazıyordu. En sonunda engelledim. Sürekli senin iyiliğini istiyorum diyor ama benim moralimi bozuyordu hala da aynısı. Çarşıda çok işlek yerde çalışıyor. Ordan geçmemiz lazım oluyor ve beni gördükçe de yine aklına gircem. Ben bu insandan nasıl kurtılcam?

Kurtulmadık bir şey yok, engellemişsiniz bitmiş. Bu kadar rahatsızsanız hiç tartışmadan en başta engelleseydiniz

Sürekli manipüle edip insanın üstüne oynuyordu. Bende öyle şeylerde laf etmeden duramıyorum benim saflığım
Münakaşaya girip sonra neden benimle konuşuyor, nasıl kurtulacağım diyorsunuz. En başta sataşan sizsiniz. Gerçekten konuşmak istemeyen engeller geçer

Münakaşaya girip sonra neden benimle konuşuyor, nasıl kurtulacağım diyorsunuz. En başta sataşan sizsiniz. Gerçekten konuşmak istemeyen engeller geçer
Ne diyeceğini merak ettim başta konuşmamam gerekirdi evet ama sonradan olay çok uzadı. Benim ağzımı aradı ne düşünüyorsun yeniden konuşmak adına vs istemiyorum dedikçe eski konuları açtı bende sinirime hakim olamadım. Olay uzadı gitmiyordu da. Şimdi engelledim inşalah yine sataşmaz

Adamın ısrarlı tacizi yok aslında rahatsız etmek gibi bir durum değil ama belli ki sizin bam telinize basıp sizden cevap almayı oyun bellemiş. Engelleyin ne derse desin cevap vermeyin bu da yeterince cevap olacak ona zaten.

Adamın ısrarlı tacizi yok aslında rahatsız etmek gibi bir durum değil ama belli ki sizin bam telinize basıp sizden cevap almayı oyun bellemiş. Engelleyin ne derse desin cevap vermeyin bu da yeterince cevap olacak ona zaten.
Herkesin ağzından oyunlar oynayıp laf almaya çalışan birisi. Hatta bazı insanlara yaklaşma nedeni sırf benim hakkımda bilgi edinmek. ondan hoşlanan kız beni ona kötülüyor ve sadece dinliyormuş. Daha çok laf almak için peşine düşüyor kızın bildiğiniz istemediği halde kızı. Beni çarşıda görüyormuş kıza söylüyormuş. Bende dedim adam olan eski konuştuğu kızı biri kötülerken dinler mi susturmaz mı? Ya da konusunu yapma iyi kötü bir şeyler yaşadık demez mi diyorum. Yaa ben mi yanlış düşünüyodum doğrusu bu değil mi bunun?Konuşuyoruz mesela o akşam hastayım diyor geçer bir şey olmaz diyorum demi kötüye bir şey olmaz senin gözünde kötüyüm ya diyor. Bilmiyorum kapat konuyu diyorum bir şey diyor ben delleniyorum konu uzuyor sonrasında. Hakarete kadar gidiyor sonra da sen küfürbazsın yok senin hakkında annem değer bilmez o kız sktir et dedi vs diyor. Anneni dinle diyorum hala devam ediyor. Hakaret ediyom hala gitmiyor ya da yazmaya devam ediyor. Sonra da adam olup gelecem diyor. Kabul etmem diyorum ama önceden öyle diyordun diyor. Hep bu aklınca oyun hallerinden dolayo anlaşamadık zaten. Herkesin ağzına adımı aldırdı sayesinde.

Herkesin ağzından oyunlar oynayıp laf almaya çalışan birisi. Hatta bazı insanlara yaklaşma nedeni sırf benim hakkımda bilgi edinmek. ondan hoşlanan kız beni ona kötülüyor ve sadece dinliyormuş. Daha çok laf almak için peşine düşüyor kızın bildiğiniz istemediği halde kızı. Beni çarşıda görüyormuş kıza söylüyormuş. Bende dedim adam olan eski konuştuğu kızı biri kötülerken dinler mi susturmaz mı? Ya da konusunu yapma iyi kötü bir şeyler yaşadık demez mi diyorum. Yaa ben mi yanlış düşünüyodum doğrusu bu değil mi bunun?Konuşuyoruz mesela o akşam hastayım diyor geçer bir şey olmaz diyorum demi kötüye bir şey olmaz senin gözünde kötüyüm ya diyor. Bilmiyorum kapat konuyu diyorum bir şey diyor ben delleniyorum konu uzuyor sonrasında. Hakarete kadar gidiyor sonra da sen küfürbazsın yok senin hakkında annem değer bilmez o kız sktir et dedi vs diyor. Anneni dinle diyorum hala devam ediyor. Hakaret ediyom hala gitmiyor ya da yazmaya devam ediyor. Sonra da adam olup gelecem diyor. Kabul etmem diyorum ama önceden öyle diyordun diyor. Hep bu aklınca oyun hallerinden dolayo anlaşamadık zaten. Herkesin ağzına adımı aldırdı sayesinde.
Şimdi adamı boşverelim siz niye bu kadar sinirleniyorsunuz bu olanlara?

Şimdi adamı boşverelim siz niye bu kadar sinirleniyorsunuz bu olanlara?
Çünkü adımı herkesin ağzına meze yaptı gibi oldu. Bana saygısı olmasını beklerdim. Bir insan bence eski konuştuğuna saygısı olmalı. O ise herkesin ağzına meze yapıp üstüne hiçbir şey olmamış gibi bana ulaşması ve suçlaması

Çünkü adımı herkesin ağzına meze yaptı gibi oldu. Bana saygısı olmasını beklerdim. Bir insan bence eski konuştuğuna saygısı olmalı. O ise herkesin ağzına meze yapıp üstüne hiçbir şey olmamış gibi bana ulaşması ve suçlaması
O da saygısız biri siz tepki vermediğiniz sürece zamanla susar.

Back
X