Merhaba .13 aralık son adet tarihim. Ve 25 günde bir adet olurum. 7 ocakta adet olmadım testim pozitif cıktı.doktora gittim . Kese gözüktü .4+4 'te. Daha sonra hafif leke gelmeye başladı . .derken leke çoğalmaya başladı . Tekrar doktora gitimm. 5+1 de betahcg 13000 cıktı. Doktor progestan verdi vurundum igneyi.. sabahina kalktim yine kanama var . Tekrar betahcg ölçüldü düşmüş 12000 e. Doktor dedi düşük yapıyorsun.
Yarın tekrar kontrole çağırdı sabah. Tabi kanamam mevcut hala.
Kimyasal gebelikte kese gözükmüyor yazıyor ınternette araştırdım. Acaba neye bağlı bu düşük
Kese gözüktüğü için bence dış gebelik ihtimali düşük ..Kese göründü ise kimyasal gebelik değil.
Lütfen tetikte olun.
Aşırı kanama halinde beklemeyin ve hastaneye gidin.
Dış gebelik ihtimaline karşı hergün betahcg ölçümü mutlaka yaptırın çünkü sınırdasınız Allah korusun iç kanama yaşamayın.
Bunları korkmanız için değil tetikte olmanız için yazıyorum.
Düşükte yaşadım,dış gebelikte...biraz tecrübeli sayılırım ,lütfen tetikte olun.
Benim ikiz gebelikti,kese görünmüştü.Kese gözüktüğü için bence dış gebelik ihtimali düşük ..
Hayırlısı böyleymiş canım üzülme lütfenTeşekkürler kızlar cevaplarınız için. Evet düşük yapiyorum suan .beta hcg daha düştü ve devam ediyo kanama ile atiyo. 5 hafta oldugu icin. Bu arada ikinci gebeligimdi. 1 yıl sonunda anca olmuştu cünkü ciko kistim var engelliyo gebeliği birden gebe olduğunu öğrenince rehavete kapıldım mutlu oldum heveslendim ama. Kısmet olmadı. Hayırlısı böyleymiş diyorum
Allah sabır versin. İnşaşlah sağlıkla bir bebeğe kavuşursunuzEvet bende zaten ona şükrediyorum canım. Kalp atışını duysaydım yada daha büyükken kaybetseydim. Yıkımım çok daha fazla olurdu. Rabbim taşıyamayacağız yük vermesin
Bildiğim kadarıyla düşük kanamasını adet kanaması gibi kabul ediyor doktorlar.En azından bende öyle olmuştu.Tıpkı sizin gibi 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı.Sonrasında da adet düzenim aynı şekil devam etti ama bu kişiden kişiye değişen bir durum.Herkese iyi akşamlar.
6 haftalık düşük yaptım. Düşük yaptıktan sonra tekrar ne zaman adet olunur acaba?
Benim normal adet tarihim yaklaşıyor ve adet belirtileri var. Oysa daha düşük sebebiyle olan kanama yeni bitti.
Anladım. Teşekkür ederimBildiğim kadarıyla düşük kanamasını adet kanaması gibi kabul ediyor doktorlar.En azından bende öyle olmuştu.Tıpkı sizin gibi 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı.Sonrasında da adet düzenim aynı şekil devam etti ama bu kişiden kişiye değişen bir durum.
Dış gebelik olduğunu nasıl hissederiz.Kese göründü ise kimyasal gebelik değil.
Lütfen tetikte olun.
Aşırı kanama halinde beklemeyin ve hastaneye gidin.
Dış gebelik ihtimaline karşı hergün betahcg ölçümü mutlaka yaptırın çünkü sınırdasınız Allah korusun iç kanama yaşamayın.
Bunları korkmanız için değil tetikte olmanız için yazıyorum.
Düşükte yaşadım,dış gebelikte...biraz tecrübeli sayılırım ,lütfen tetikte olun.
Dışgebelik oldugunu en net 2günde bir yaptırdığın kandaki betahcg değerinden anlarsın.Dış gebelik olduğunu nasıl hissederiz.
Dediğiniz gibi temkinli olunur enazından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?