26 gün önce 6 haftalık hamileydim eğer düşük yapmadiysam 9 haftalık hamile oluyorum ama herhangi bi hamilelik belirtim yokŞu an 6 haftalık hamile iseniz 26 gün önceki darbe bisey yapmamış demektir. Hem o tarihte daha döllenme bile olmamış yumurta üretiliyor gibi bi durum var.
Bi dr a gidin. Gebelik varsa kese gözükür artik
Ben şu an 6 haftaliksiniz sandım.. Kan testi ver ya da mutlaka bi dr a git canim. Bende gebeliklerimde hiç belirti görmemiştim. Yani belirti olcak diye bisey yok.26 gün önce 6 haftalık hamileydim eğer düşük yapmadiysam 9 haftalık hamile oluyorum ama herhangi bi hamilelik belirtim yok
Düşük yapmış olabilir miyim kanama olmadanBen şu an 6 haftaliksiniz sandım.. Kan testi ver ya da mutlaka bi dr a git canim. Bende gebeliklerimde hiç belirti görmemiştim. Yani belirti olcak diye bisey yok.
Doktora gitmeden öğrenemez miyim pekiValla düşük normal adet gibi değil canim. Yoğun pıhtıli kanama seklinde.ve bi 10 gün sürüyor min.. Tabi her kadında değişir ama okuduklarım ve bende bu şekilde oldu.
Eger dusuk yapsaydin gerek kanamadan gerek o andaki sancidan bunu anlardin dusuk yapmati adet kanamasi gbi az dusunme. Gebelik testinin pozitif cikmasi dusuk belirtinin olmamasi gebeligin devamini gosteriyor. Herseyin yolunda oldugunu bebegin iyi oldugunu anlamanin tek yolu ultrasonMerhaba ben bir şey sormak istiyorum 6 haftalık hamileyim bundan 26 gün önce karnıma çok şiddetli bı şekilde bı kaç tane darbe aldım kanamam olmadı ama baya ağrım ve beyaz sıvı gibi bı akıntım var ve ağrım hala devam ediyo düşük yaptım mı yaptıysam neden gebelik testi pozitif çıkıyo cevaplarsanız çok sevinirim
Yani adet olmayı beklersin..Doktora gitmeden öğrenemez miyim peki
Yoğun kanamalı ve şiddetli ağrı ile düşük olur cnm en az 1 hafta sürer kanaman anlattığınıza göre sizde düşük belirtisi yok siz bir dr görününDoktora gitmeden öğrenemez miyim peki
Yoğun kanamalı ve şiddetli ağrı ile düşük olur cnm en az 1 hafta sürer kanaman anlattığınıza göre sizde düşük belirtisi yok siz bir dr görünüy
Korkma stres yapma ama yarın mutlaka bir doktora görünün inşallah bebeğin senledirEtrafımda çok kanamasız düşük yapanlar oldu bende bu yüzden korkuyorum gebelik testimde ikinci çizgi görünmeyecek kadar silik çıkıyo endişeliyim
Beta hcg belli bir zamandan sonra düşüyor zaten doktora gidene kadar sakin kalmaya çalış
Merhaba ben bir şey sormak istiyorum 6 haftalık hamileyim bundan 26 gün önce karnıma çok şiddetli bı şekilde bı kaç tane darbe aldım kanamam olmadı ama baya ağrım ve beyaz sıvı gibi bı akıntım var ve ağrım hala devam ediyo düşük yaptım mı yaptıysam neden gebelik testi pozitif çıkıyo cevaplarsanız çok seviniri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?