Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım düşükte önce lekelenme ile başlar sonra yoğun adet kanamasına dönüşür hatta pıhıtı bile atıyor en sağlikli doktor kararı veririr ama lekelenme varsa hiç durmadan doktora git önlerlerDüşük yaşayan hanımlar düşük adetle birlikte mi olur? Ve düşük yaptığımı nasıl anlarım?
9haftalik dusugumde lekelenmeler başlamıştı önce sonra kürtaj oldum. Diğerinde 8haftalikti kürtaj randevusunda haftasonu girdi araya. Bir gün boyunca lekelenmem oldu ertesi gün kanamaya dondu beraberinde giderek artan bir ağrı başladı. En son ağrıdan kipirdayamaz hale geldim ve kanamam artti parca pıhtı düşürmeye başladım acile gittim düşük büyük oranda gerçekleşmişti. ama ciddi bir ağrı yaşatıyor adet sancisindan çok çok baska adim atamadim benDüşük yaşayan hanımlar düşük adetle birlikte mi olur? Ve düşük yaptığımı nasıl anlarım?
Kuzum ben hamile değilim polikistik over var bebek istiyorum adetim tam gününde oldu ama normalde bu kadar ağrımazdı ağrıdan öldüm en son tuvalete gittiğimde beyazda değil böyle ten rengi bir parça gelmiş kanla birlikte bende düşük yapmış olabileceğimden korktumCanım düşükte önce lekelenme ile başlar sonra yoğun adet kanamasına dönüşür hatta pıhıtı bile atıyor en sağlikli doktor kararı veririr ama lekelenme varsa hiç durmadan doktora git önlerler
Adet zamanında da olabilirsin başka zamn da düşebilir değişir bu, ben çok ağrılı ve aşırı kanamalı düşük yaptım hazırlıklı ol korkma sabırlı ol umarım Bi daha yaşamayızDüşük yaşayan hanımlar düşük adetle birlikte mi olur? Ve düşük yaptığımı nasıl anlarım?
Adet gecikmesi de yaşamış olabilirsin canım yada küçük kistler varsa adetle birlikte onu da atmış olabilirsin ne dedi doktorkızlar merhaba bende sanırım düşük yaşamış olabilirim henüz emin değilim öğlen doktorda randevum var.. 10 gün gecikme yaşadım bunun ardından adet oldum fakat kahverengimsiydi başta çok az yerleşme kanaması diye sevindim sonra da ertesi gün baya kocaman kocaman pıhtılar gelmeye başladı ki ilk defa gördüğüm pıhtılardı.. ağrılarım vs çok fazla ve hala devam ediyor adetimin bitmesine rağmen bakalım öğlen doktor ne dicek.. eğer öyleyse umarım hepimiz için bu son olmuş olur![]()
Hiç endişe etme bende de çok vardı özellikle evlenmeden önce evlendikten sonra adetle beraber attım zamanla hiç kalmadı hiç kafana takma Rabbim başka sıkıntı vermesinevet canım şimdi geldim doktordan Kist varmış dediğin gibi 6,5cm civarında şuan kötü huylu görünmüyor fakat MR ve bir kaç kan tahlili istedi.. Hastanede sistemde sıkıntı olduğu için yarın tekrar gidip baktırcam bakalım.. düşük değilmiş yani.. daha öncede 7cmlik kistim vardı bakalım bu da gidecek mi.. soğan kürüne başlayacağım
Umarım.amin amin umarım en kısa zaman da güzel haberlerimiz gelir..