Düşük

Ya yine mi ya yine mi nasıl buraya böyle bir resim atabiliyorsunuz ya doktrmuyuz biz he attın da ne oldu bari başlıkta uyarsaydınız ya iğrenç görmek zorundamiydim ya !!!!!! Bitmediniz bi

Allahım kusucam İĞRENÇSİNİZ....... BU PEÇETEYİ BÖYLE SAKLAYIP DR A GÖSTEREBİLİRMİSİNİZ?!!!!!

Burada bizden daha tecrübeli insanlar var , çaresiz kalıp ne yapacağımızı o an bilemediğimiz için insanlara danışmak zorunda kalıyoruz başınıza gelmediğinden anlamadığınızı düşünüyorum anlayışla ve kırmadan uyarma'nın yolunu bulsaydiniz keşke

Allahım kusucam İĞRENÇSİNİZ....... BU PEÇETEYİ BÖYLE SAKLAYIP DR A GÖSTEREBİLİRMİSİNİZ?!!!!!
Burada bizden daha tecrübeli insanlar var , çaresiz kalıp ne yapacağımızı o an bilemediğimiz için insanlara danışmak zorunda kalıyoruz başınıza gelmediğinden anlamadığınızı düşünüyorum anlayışla ve kırmadan uyarma'nın yolunu bulsaydiniz keşke

Başıma gelmedigini nerden biliyorsun benim de bı tane düşüğüm var ama koşuştr koştur doktruma gittim buraya yazabilirsiniz ama resim atmak ne kafa ya görmek zorundamiyiz ?

11 yıldır uğraşıyorum nisandan beri tedavi görüyorum biyokimyasal düşüğüm oldu tüp bebekte ama peçeteye sildiğim bir kanı ne doktoruma attım ne foruma? Başıma hemde neler neler geldi iğrençleşip birilerinin midesini kaldırmadım. Kırarım kurallara aykırı şey yaparsa hamileyken benim midemi bulandırırken rıza mı aldı mı? Başlığa KANLI PEÇETEM VAR yazmış mı?

Kimse kimsenin derdini bilemez ama burada bir çok kişi paylaşım yaptığı için genelde de yorumlanmis oluyor bende atmak istedim rahatsız olabilirsiniz ama kırmadan biseyleri söylemek daha güzel olurdu bunu belirtmek isterim .

Forum kurallarını öğren bir yerinden akmış leş pis kanını kimse görmek zorunda değil. Kocana annene babana gösterebilirmisin bunu yooo!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…