- 9 Kasım 2023
- 22
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi Zeynepsudey
Arkadaş lar bu düşükmü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yine mi ya yine mi nasıl buraya böyle bir resim atabiliyorsunuz ya doktrmuyuz biz he attın da ne oldu bari başlıkta uyarsaydınız ya iğrenç görmek zorundamiydim ya !!!!!! Bitmediniz
Burada bizden daha tecrübeli insanlar var , çaresiz kalıp ne yapacağımızı o an bilemediğimiz için insanlara danışmak zorunda kalıyoruz başınıza gelmediğinden anlamadığınızı düşünüyorum anlayışla ve kırmadan uyarma'nın yolunu bulsaydiniz keşkeAllahım kusucam İĞRENÇSİNİZ....... BU PEÇETEYİ BÖYLE SAKLAYIP DR A GÖSTEREBİLİRMİSİNİZ?!!!!!
Başıma gelmedigini nerden biliyorsun benim de bı tane düşüğüm var ama koşuştr koştur doktruma gittim buraya yazabilirsiniz ama resim atmak ne kafa ya görmek zorundamiyiz ?Burada bizden daha tecrübeli insanlar var , çaresiz kalıp ne yapacağımızı o an bilemediğimiz için insanlara danışmak zorunda kalıyoruz başınıza gelmediğinden anlamadığınızı düşünüyorum anlayışla ve kırmadan uyarma'nın yolunu bulsaydiniz keşke
11 yıldır uğraşıyorum nisandan beri tedavi görüyorum biyokimyasal düşüğüm oldu tüp bebekte ama peçeteye sildiğim bir kanı ne doktoruma attım ne foruma? Başıma hemde neler neler geldi iğrençleşip birilerinin midesini kaldırmadım. Kırarım kurallara aykırı şey yaparsa hamileyken benim midemi bulandırırken rıza mı aldı mı? Başlığa KANLI PEÇETEM VAR yazmış mı?Burada bizden daha tecrübeli insanlar var , çaresiz kalıp ne yapacağımızı o an bilemediğimiz için insanlara danışmak zorunda kalıyoruz başınıza gelmediğinden anlamadığınızı düşünüyorum anlayışla ve kırmadan uyarma'nın yolunu bulsaydiniz keşke
Kimse kimsenin derdini bilemez ama burada bir çok kişi paylaşım yaptığı için genelde de yorumlanmis oluyor bende atmak istedim rahatsız olabilirsiniz ama kırmadan biseyleri söylemek daha güzel olurdu bunu belirtmek isterim .11 yıldır uğraşıyorum nisandan beri tedavi görüyorum biyokimyasal düşüğüm oldu tüp bebekte ama peçeteye sildiğim bir kanı ne doktoruma attım ne foruma? Başıma hemde neler neler geldi iğrençleşip birilerinin midesini kaldırmadım. Kırarım kurallara aykırı şey yaparsa hamileyken benim midemi bulandırırken rıza mı aldı mı? Başlığa KANLI PEÇETEM VAR yazmış mı?
Forum kurallarını öğren bir yerinden akmış leş pis kanını kimse görmek zorunda değil. Kocana annene babana gösterebilirmisin bunu yooo!Kimse kimsenin derdini bilemez ama burada bir çok kişi paylaşım yaptığı için genelde de yorumlanmis oluyor bende atmak istedim rahatsız olabilirsiniz ama kırmadan biseyleri söylemek daha güzel olurdu bunu belirtmek isterim .