Düşük

Zeynep 0109

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
45
1
6
30
İyi günler benim düşük tehlikem var doktorum bunu yazdi ben de kullanı yorum ama leke hala kesilmedi tam tersi biraz fazla oluyor böyle bir durumu yaşayan arkadaşlar varsa beni bilgilendire bilirmi
17018676200801525284913498361558.webp
iyi

İyi günler benim düşük tehlikem var doktorum bunu yazdi ben de kullanı yorum ama leke hala kesilmedi tam tersi biraz fazla oluyor böyle bir durumu yaşayan arkadaşlar varsa beni bilgilendire bilirmiEki Görüntüle 3347488 iyi
Progestan zaten kahverengi leke yapar korkmayın kanama değil o. bende de aynısı oluyor. kırmızı kan ve pıhtılı kanama gelirse acile müraacat edin. şuanki lekeniz yüzde doksan fitil kaynaklı

Progestan zaten kahverengi leke yapar korkmayın kanama değil o. bende de aynısı oluyor. kırmızı kan ve pıhtılı kanama gelirse acile müraacat edin. şuanki lekeniz yüzde doksan fitil kaynaklı
Peki icemem mi gerek yoksa vajinadan mi kullansam eczane deki abi akşam Sabah tok karnına al dedi bende de baş dönmesi oluyor

Peki icemem mi gerek yoksa vajinadan mi kullansam eczane deki abi akşam Sabah tok karnına al dedi bende de baş dönmesi oluyor
eğer aktif kanamanız yoksa fitil olarak alın. doktorum bana öyle söyledi. ağızdan alınca sersem yapıyor

Back
X