Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah farklı bir sonuç alırsın kuzum ama sakın öyle bişey deneme tıbbı müdahale daha sağlıklıKızlar bebeklerim ikiz kesede kalpleri duyulmadi 6 haftalık haftaya da bakilacak olmadi kürtaj istedi doktor bende kürtaj ol.adan evde kendim nasil düşürebilirim tabi inşallah böyle birşey de yaniliyorlardir ayrica dua ediyorum
Bu gördüğüm 3. Konunuz neden sürekli aynı konuyu açıyorsunuz? İnsanlar size 6 haftalık erken olduğunu söyledi ama sanırım siz kürtaj olacağınızi kesin gözle görüyorsunuz. 8 haftalık olması gereken 6 haftalık mi gözüküyor? Sabredin başka doktora gorunun. İkizz oldugu için geç görünüyordur belki. Ki tekiz gebeliklerde bile 6-7 civarlarında bebek kalp.atisi duyuluyor vajinal muayene ileKızlar bebeklerim ikiz kesede kalpleri duyulmadi 6 haftalık haftaya da bakilacak olmadi kürtaj istedi doktor bende kürtaj ol.adan evde kendim nasil düşürebilirim tabi inşallah böyle birşey de yaniliyorlardir ayrica dua ediyorum
Boşuna dil döküyorsun canım laftan anlamıyor kaç kez konu açtı herkes aynı tavsiyeyi veriyor ama ablamız farklı bir boyuta geçti artık ev de düşük yapmak için tavsiye istiyor allah akıl fikir verisn inşallah.Bu gördüğüm 3. Konunuz neden sürekli aynı konuyu açıyorsunuz? İnsanlar size 6 haftalık erken olduğunu söyledi ama sanırım siz kürtaj olacağınızi kesin gözle görüyorsunuz. 8 haftalık olması gereken 6 haftalık mi gözüküyor? Sabredin başka doktora gorunun. İkizz oldugu için geç görünüyordur belki. Ki tekiz gebeliklerde bile 6-7 civarlarında bebek kalp.atisi duyuluyor vajinal muayene ile
Banada öyle geldi istemiyor sanki. İkiz olma olasılığını da taşıyamıyor gibi. Evde düşürme derdine düşmüş. İnsanlar en ufak umuda tutunur bu olmadığını kabullenmiş.Bir önceki konuya da yazmıştım ama ben baya geç duyanlardanım(9+2).
Diyelim 2 hafta sonra da duyulmadı, çoklu gebelik evde anam babam usulü birinin aklına uyup bir şey denedin. Ya kan kaybın fazla olur hastaneye yetişemezsen ne yapacaksın? İçerde parça da kalabilir bu da hayati risk taşır.
Siz böyle yazınca sanki istemiyor havasındasınız gibi geliyor.
Umarım biz yanlış hissediyor olabiliriz, belki doktor olumsuz konuştuğu için en kötüye hazırlanıp psikolojisi bozulmuş olabilir.Banada öyle geldi istemiyor sanki. İkiz olma olasılığını da taşıyamıyor gibi. Evde düşürme derdine düşmüş. İnsanlar en ufak umuda tutunur bu olmadığını kabullenmiş.
Son adet tarihine göre 6 haftalıklarsa bekle duyulur inşallah ama son adet tarihine göre 8 haftalık felansa duyulmasını bekle yine de ama artık biraz zor gibi yine de 9 haftalık olana kadar bekleme süren var. Diyelim ki duyulmazsa küçük oldukları için doktor evde düşüğü önerir ilaçla desteklerse evde düşük yapabilirsin ama bu çok çok zor ben 8 haftalık tek keseyi bile evde o şekilde düşürdüm ama öldüm diyebilirim kanamam aşırı fazla oldu kan seviyesi bir anda düşüyor ve kanama günlerce durmuyor bir de sancısı o kadar zor ki anlatamam ayrıca senin tüm kan ve vitamin değerlerin düşüyor sonra aylarca onları toparlamakla uğraşıyorsun ve içeride parça kalıp o kadar acıdan sonra kürtaja alınman da cabası çünkü parça kalma olasılığı yüksek kendiliğinden düşükte. Kürtajda genel anestezi al devlet genelde yapmıyor sor yoksa özelde yap anestezi olmadan kürtaj da zor ama anestezi alınca uyanıyorsun herşey bitmiş sonrasında çok az ağrı belki kanama da olabilir psikolojik olarak görmediğin acı hissetmediğin için atlatman daha kolay oluyor 2.gebeliğimde de kalp atışı duyamadığımız için kürtaj olmuştum ilkinde de duyamamıştık ama kendiliğinden düşük olmuştu yani ikisini de yaşamış biri olarak genel anestezi alıp kürtaj olmanı tavsiye ederim.Kızlar bebeklerim ikiz kesede kalpleri duyulmadi 6 haftalık haftaya da bakilacak olmadi kürtaj istedi doktor bende kürtaj ol.adan evde kendim nasil düşürebilirim tabi inşallah böyle birşey de yaniliyorlardir ayrica dua ediyorum
Buraya destek almaya geliyor yazıyor okumadan gidiyor heralde. Bu açtığı kaçıncı konu. Kaç tane insan yorum yaptı bekle sabret ben şu zaman duydum bu zaman duydum diye ama hanımefendi bana cok değişik geldi. Belki geç yumurtladin geç döllenme oldu bu yüzden haftası farklı çıkıyor olabilir diye hiç düşünmüyor. İkiz gebelikler Zaten 8de falan görülüyor diye biliyorum.Umarım biz yanlış hissediyor olabiliriz, belki doktor olumsuz konuştuğu için en kötüye hazırlanıp psikolojisi bozulmuş olabilir.
Ne olursa olsun evde nasıl düşürürüm demekte bir garip geldi yorumlara da cevap vermedi umarım bir şey denememiştir.
Son adet tarihine göre 6 haftalıklarsa bekle duyulur inşallah ama son adet tarihine göre 8 haftalık felansa duyulmasını bekle yine de ama artık biraz zor gibi yine de 9 haftalık olana kadar bekleme süren var. Diyelim ki duyulmazsa küçük oldukları için doktor evde düşüğü önerir ilaçla desteklerse evde düşük yapabilirsin ama bu çok çok zor ben 8 haftalık tek keseyi bile evde o şekilde düşürdüm ama öldüm diyebilirim kanamam aşırı fazla oldu kan seviyesi bir anda düşüyor ve kanama günlerce durmuyor bir de sancısı o kadar zor ki anlatamam ayrıca senin tüm kan ve vitamin değerlerin düşüyor sonra aylarca onları toparlamakla uğraşıyorsun ve içeride parça kalıp o kadar acıdan sonra kürtaja alınman da cabası çünkü parça kalma olasılığı yüksek kendiliğinden düşükte. Kürtajda genel anestezi al devlet genelde yapmıyor sor yoksa özelde yap anestezi olmadan kürtaj da zor ama anestezi alınca uyanıyorsun herşey bitmiş sonrasında çok az ağrı belki kanama da olabilir psikolojik olarak görmediğin acı hissetmediğin için atlatman daha kolay oluyor 2.gebeliğimde de kalp atışı duyamadığımız için kürtaj olmuştum ilkinde de duyamamıştık ama kendiliğinden düşük olmuştu yani ikisini de yaşamış biri olarak genel anestezi alıp kürtaj olmanı tavsiye ederim
Psikolojik olarak kötü durumdayim beklicem burada bana güç verdiler ancak en kötüsünüde bilmek istemem normal değil mi dua ediyorum tabi ki inşallah doktor yanilirda gözünün icine baka baka muayeneye giderim tek duam buBu gördüğüm 3. Konunuz neden sürekli aynı konuyu açıyorsunuz? İnsanlar size 6 haftalık erken olduğunu söyledi ama sanırım siz kürtaj olacağınızi kesin gözle görüyorsunuz. 8 haftalık olması gereken 6 haftalık mi gözüküyor? Sabredin başka doktora gorunun. İkizz oldugu için geç görünüyordur belki. Ki tekiz gebeliklerde bile 6-7 civarlarında bebek kalp.atisi duyuluyor vajinal muayene ile
Kendiniz düşük yapmak istemek niye? Ben evde bilmeden düşük yaptım ve nasıl acı çektim anlatamam. Kan kaybediyoruz sonuçta. Ve içinde parça kalması halinde yeniden kürtaj yoluna gideceksin. Bence biraz sakin ol ve mantıklı düşün. Kürtajı uyutarak yapan hastanelerde var eğer korkun buysa.Kızlar bebeklerim ikiz kesede kalpleri duyulmadi 6 haftalık haftaya da bakilacak olmadi kürtaj istedi doktor bende kürtaj ol.adan evde kendim nasil düşürebilirim tabi inşallah böyle birşey de yaniliyorlardir ayrica dua ediyorum
Sadece fikrim olmadigi icin konu açtim sizin gibi doktorda söyledi malesef 1 hafta önce oldum rabbim yaşatmasin kimseyeKendiniz düşük yapmak istemek niye? Ben evde bilmeden düşük yaptım ve nasıl acı çektim anlatamam. Kan kaybediyoruz sonuçta. Ve içinde parça kalması halinde yeniden kürtaj yoluna gideceksin. Bence biraz sakin ol ve mantıklı düşün. Kürtajı uyutarak yapan hastanelerde var eğer korkun buysa.