Düşük

beyazkelebek44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
1
0
1
23
arkadaşlar merhaba ben sekiz aylık evliyim hamile olduğumu ilk aylar öğrendim bir aylık gebeydim fakat düşük yaşadım kendiliğinden düştü kürtaj olmadım nisan ayından bu zamana kadar hamile kalamadım yumurtalıklarım sağlam ve korkuyorum hamile olamayacağımdan doktorum bana duphaston verdi
Benimle aynı üzüntüyü yaşayıp hamile kalan var mı bilgi verirseniz sevinirim

düşük yaşamış olsanız da hamile kalmış olmanız gebelik için birçok engeli elemiş oluyor. yani yine kalırsınız bir seneye kadar normal. sadece tavsiyem prolaktin değerinizi ölçtürün belki gebeliğinizden sonra düşmemiştir onun dışında normal rutin kan tahlili verip vitamin değerlerinize baktırın en azından vücudunuz gebeliğe hazırlanmış olsun ki gebelikte sağlığınızdan olmayın. folik asit de şimdiden kullanmaya başlayın. bunları takviye olarak önerdim gebe kalırsınız bence hiç canınızı sıkmayın. ben de hep bi sene aralıklarla gebe kalmıştım her seferinde acaba gebe kalamayacak mıyım diye endişe ediyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…