Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki daha öncede regllerinizde düzensizlik var mıydı ilk düşük sonrası mı gecikmeniz oldu bu arada teşekkür ederim tedirginim merak ediyorum o yüzden bu kadar soruyorumbaşınız sağ olsun. düşükten sonra ilk regl olması süresi uzayabiliyor. ben 6 haftalık düşük yapmıştım. 36-37 gün sonra regl olmuştum. süre uzaması, yumurtlama gününün değişmesi olabiliyor
Benim gibi başka yaşayan yok mu7 haftalık bebeğimi kanamalar başladı kendi kendine kaybettim 29 mayıstada tüm kanamalar durdu 35 gün geçti regl olmadım test yaptım negatif çıktı böyle bir şey yaşayan var mı ilk gebelikte bazen düşük olabilir büyük sorun gözükmüyor da dendi ne yapıcam bilemiyorum
Yok bakıldı kromozomsal olabilir dendi ama şuan regl olamıyorum test negatif napcam şaşırdımBen yaşamadım ama bir arkadaşım iki kez 8. Haftaya girince bebeğini kaybetti. Kan pıhtılaşması yüzünden oluyormuş. İlaç kullandırdı doktor. 3.de sağlıkla kızını doğurdu.
Tabi başka sebepler de olabilir. İsterseniz bu pıhtılışma meselesini bir araştırın
Pıhtılaşma testi yapmanızı öneririm7 haftalık bebeğimi kanamalar başladı kendi kendine kaybettim 29 mayıstada tüm kanamalar durdu 35 gün geçti regl olmadım test yaptım negatif çıktı böyle bir şey yaşayan var mı ilk gebelikte bazen düşük olabilir büyük sorun gözükmüyor da dendi ne yapıcam bilemiyorum
Regl ben kürtaj sonrası 45 gün içinde olmuştum herkesin toparlanma süreci farklı olabiliyor7 haftalık bebeğimi kanamalar başladı kendi kendine kaybettim 29 mayıstada tüm kanamalar durdu 35 gün geçti regl olmadım test yaptım negatif çıktı böyle bir şey yaşayan var mı ilk gebelikte bazen düşük olabilir büyük sorun gözükmüyor da dendi ne yapıcam bilemiyorum
Kürtajdan sonra ilk regli 33. Gün geldi normal duzenimde böyle 20 gün kanama olduktan sonra doktorum çalışmalara başlayabilirsiniz dedi ki sen islemsiz dusurmussun bize göre daha sağlıklıdır diye düşünüyorum rahmin yumurtlama doğurganlık zamanlarını hesap korunma bence çünkü düşük veya kürtaj doğurganlığı yok eden bir durum değil biri böyle oldu diye devamında böyle olacak değil demişti doktorum7 haftalık bebeğimi kanamalar başladı kendi kendine kaybettim 29 mayıstada tüm kanamalar durdu 35 gün geçti regl olmadım test yaptım negatif çıktı böyle bir şey yaşayan var mı ilk gebelikte bazen düşük olabilir büyük sorun gözükmüyor da dendi ne yapıcam bilemiyorum
Kürtajdan sonra ilk regli 33. Gün geldi normal duzenimde böyle 20 gün kanama olduktan sonra doktorum çalışmalara başlayabilirsiniz dedi ki sen islemsiz dusurmussun bize göre daha sağlıklıdır diye düşünüyorum rahmin yumurtlama doğurganlık zamanlarını hesap korunma bence çünkü düşük veya kürtaj doğurganlığı yok eden bir durum değil biri böyle oldu diye devamında böyle olacak değil demişti doktorum
Nette araştırırken kist falan yazıyordu korktum ilk kezde böyle yaşayınca normalde 28 günde birdi benim Reglim 35 gün oldu negatif test iyice korku başladı acilen gitmem mi gerekiyor doktora yoksa beklemem mi gerek bilemedim teşekkür ederim bilgi içinKürtajdan sonra ilk regli 33. Gün geldi normal duzenimde böyle 20 gün kanama olduktan sonra doktorum çalışmalara başlayabilirsiniz dedi ki sen islemsiz dusurmussun bize göre daha sağlıklıdır diye düşünüyorum rahmin yumurtlama doğurganlık zamanlarını hesap korunma bence çünkü düşük veya kürtaj doğurganlığı yok eden bir durum değil biri böyle oldu diye devamında böyle olacak değil demişti doktorum
Evet öyleymiş ama yinede bir korku internette kist de oluşuyor vs yazınca reglde gecikip test negatif çıkınca korku sardıRegl ben kürtaj sonrası 45 gün içinde olmuştum herkesin toparlanma süreci farklı olabiliyor
40 güne kadar normal diye biliyorum biten gebelikler için yarı lohusa gibi olduğumuz düşünülünce ama zaten doktorunuzda düşükten sonra gördüyse 40 gün bekleyin öyle gidin benceNette araştırırken kist falan yazıyordu korktum ilk kezde böyle yaşayınca normalde 28 günde birdi benim Reglim 35 gün oldu negatif test iyice korku başladı acilen gitmem mi gerekiyor doktora yoksa beklemem mi gerek bilemedim teşekkür ederim bilgi için
İnternet en basit belirtileri bile kansere dönüştürdüğü düşünülürseNette araştırırken kist falan yazıyordu korktum ilk kezde böyle yaşayınca normalde 28 günde birdi benim Reglim 35 gün oldu negatif test iyice korku başladı acilen gitmem mi gerekiyor doktora yoksa beklemem mi gerek bilemedim teşekkür ederim bilgi için
Doğru söylüyorsunuz teşekkürler bekleyim bakalım inşallah hayırlısı olurİnternet en basit belirtileri bile kansere dönüştürdüğü düşünülürseama sizde kendi vücudunuzun doktorunuz sonuçta içim rahat etsin diyorsan en yakın zamanda randevu alıp gorunebilirsin doktoruna tabiki
1 hafta daha bekleyin gelmezse muayene olun orda herşey belli olur hormonlarımız hemen yerine oturmuyor östrojen progesteron hormonu rol oynuyor regl de bende 40 gün olunca gitmiştim rahmin kalınlaşmış adet olacaksın demişti ve 45. Gün adet olmuştumEvet öyleymiş ama yinede bir korku internette kist de oluşuyor vs yazınca reglde gecikip test negatif çıkınca korku sardı
daha önce düzensizliğim yoktu. düşükten sonra hormonlardan dolayı vücut hamilelik sonrası gibi düşünüyor. o yüzden gecikme çok normal, yumurtalama günümde değişmişti benim. ovülasyon yaptığım için biliyorum. tedirgin olma çok normalPeki daha öncede regllerinizde düzensizlik var mıydı ilk düşük sonrası mı gecikmeniz oldu bu arada teşekkür ederim tedirginim merak ediyorum o yüzden bu kadar soruyorum