Düşük

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.983
8.581
158
Kızlar hamilelik mutluluğum sadece 2 hafta sürdü malesef şu an düşük yapıyorum. O kadar Üzgünüm ki anlatamam. Evet yaşım daha küçük ama anne olmak için çok can atıyorum. Ve bu düşük beni çok etkiledi. Tekrardan bebek sahibi olmak istiyorumm düşükten sonra beklediniz mi hiç yani kürtaj dan sonra bekleme süresi veriyorlar ama dusukte de beklemek gerekiyor mu ? Su an kanamam devam ediyor çarşamba günü gidecegim kontrole

Merhaba canım.çok geçmiş olsun.öncelikle güçlü ol.kürtaja gerek kalmadıysa daha iyi..ben 5 ay önce düşük yaptım ve kürtaj oldum malesef.(biz verilen süreyi bekledik.iki aydır da bebiş için elimiz kalbimizde bekliyoruz.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.en iyisini sana doktorun söyleyecektir o ne derse onu dinle.zaman inanki sonradan geçiyor başlarda zor olsada.

Teşekkürler canım evet tam anlamıyla şu an zaman gecmiyormus gibi hissediyorum ama bi an once geçsin ve bu günleri unutalim istiyorumm

rabbimin bi bildiği vardır elbet canım hayırlısı buymuş rabbim sabır versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Yine de olaya guzel tarafindan bakmaya çalış en azindan kendiliğinden yolun basindayken düşmüş. Sagliksiz gebelik sonlanir biliyorsun. ( ben de şu an benzer bi surecteyim)
Dr. Bana erken donem oldugu icin 1 adet donemi gecmesi yeterli dedi
sen beslenmene dikkat etmeye devam et vucudun vitaminsiz kalmasin kendini yeni bebege hazırlamaya başlasın
Allahin takdiri ne desek boş en azindan gebe kalabiliyoruz herhangi bi sorun yok olumlu düşün

Evet çok şükür benim de şu an tek tesellim o birinciyi nasip eden rabbim ıkinciye de nasip eder inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Hamile kalabiliyorsun çok şükür. Hemen bebeğin olur inşallah.

kanamayla dusuk kendiliginden tamamlanir deme canim.muhakkak kurtaj olmalisin.rahimde ufacik parca kalsa sana buyuk sikınti yaratir.
ayrica vucut genetik hatali bebeklerin cogunu kendi atiyor.cogu kadin hamile oldugunu ogrenmeden kanamayla atiliyor am sen dikkatli ol yinede.
ayrica bende iki dusuk yaptim ama cok sukur ikide saglikli yavrum var.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Yarın doktora gidicem bakalım ne dicek doktor iyice kontrol eder parça kalmış mi kalmamış mi kürtaj olmak hiç istemiyorum ilk bebek çünkü korkuyorum inşallah düşükle atmisim dir bütün parcalari

Coook gecmis olsun cnm bende beklemedeyim Rabbinden hayirlisini diliyorum bende hamile oldugumu bilmedn emar rontgen ve ilaclar kullandim drum 8 haftayi atlatmadan bebege zarari olup olmadigini anliyamayiz dedi bekliyorum simdii insallah bisey olmamistir benimle ayni durumda olan var mi

Coook gecmis olsun cnm bende beklemedeyim Rabbinden hayirlisini diliyorum bende hamile oldugumu bilmedn emar rontgen ve ilaclar kullandim drum 8 haftayi atlatmadan bebege zarari olup olmadigini anliyamayiz dedi bekliyorum simdii insallah bisey olmamistir benimle ayni durumda olan var mi
Aa çok geçmiş olsun canım umarım. Bi zararı olmamıştır aman atlama kontrolleri

Bilmiyorum ki iyimi kotu mu bu haftada bitsin gidicem doktora bulantim yok oldu yanliz anliyamadim dusuk yapan arkadaslar oncesinde belirti oluyomu hissedilen bi durum yasadilar mi paylasirlarsa iyi olur

Bnim 5 haftalik ti cnm 1 hftaici önce keseyi görmüştük hersey çok yolundaydı tam 1 hafta snra geçen hafta kadir gecesi bi anda iç camasirimda kahverengi ufak bi leke gördüm ve devam etti doktora gttim kese bozulmuş düşük yapcaksin dedi şu an kanamam var adet gibi dusuruyorum

Benim ilk gebeligimde cook kanamalarim olmustu progestan diye bi igne oluyodm kanama oldugu zaman dusuk olmadi ama stresli bi hamilelik gecirdm cook sukur saglikli bi cocugum var bundada kanama olursa igne vericek mi acaba ilk dr um yurtdisunda bu doktorda pek tecrubeli gelmedi bana

Benim ilk gebeligimde cook kanamalarim olmustu progestan diye bi igne oluyodm kanama oldugu zaman dusuk olmadi ama stresli bi hamilelik gecirdm cook sukur saglikli bi cocugum var bundada kanama olursa igne vericek mi acaba ilk dr um yurtdisunda bu doktorda pek tecrubeli gelmedi bana
Canimm noldu senin gittin mi kontrole merak ettim

Kanamam yeni bitti kürtaj gerek kalmadı çok şükür kanama yoluyla dusurmusum. Doktor 2 adet süresi verdi hayırlısı cnm zamanı bekliyorum simdi :)

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var:( bende 23 ağustosta hamile olduğumu öğrendim fakat 25 ağustosta düşük yaptığımı öğrendim (kanamam oldu dr gittim) 28 ağustosta kontrole gittim kan derğerlerim 3 e düşmüş dr temiz bir düşük yapmışsın dedi. sonra benim 1 hafta kanamam sürdü ve bitti fakat 8 eylülde kanamam leke leke tekrar başladı ve 12 eylülde bitti. şimdi de cumartesi başladı ve hala devam ediyor ped kullanıyorum:( kanamam kesıldi ve erken düşük olduğu için dr korunmana gerek yok demişti bizde ilişkiye girdik sabahı kanamam başladı:((( sizce normal mi başına böle bişey gelen var mı :((

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var:KK43: bende 23 ağustosta hamile olduğumu öğrendim fakat 25 ağustosta düşük yaptığımı öğrendim (kanamam oldu dr gittim) 28 ağustosta kontrole gittim kan derğerlerim 3 e düşmüş dr temiz bir düşük yapmışsın dedi. sonra benim 1 hafta kanamam sürdü ve bitti fakat 8 eylülde kanamam leke leke tekrar başladı ve 12 eylülde bitti. şimdi de cumartesi başladı ve hala devam ediyor ped kullanıyorum:KK43: kanamam kesıldi ve erken düşük olduğu için dr korunmana gerek yok demişti bizde ilişkiye girdik sabahı kanamam başladı:KK43:(( sizce normal mi başına böle bişey gelen var mı :KK43:(
Canm sen bi an evvel doktora git bence burda ne dense doktor gibisi olmaz

Back
X