dusuk

sudemmmnaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
33
4
1
slm 2 gun once dusuk yapt
im doktor tamamen dusurmussun diye kurtas yapmadi ama 2 gundur kanamam ve agrim cok kanamayla beraber parcada dusuyo bu normalmi yasayan varsa yardimci olabilirmi cok korkuyorum yardimci olurmusunuz

Normal canım ama antibiyotik kullanman gerek. Doktorun verdi mi? Zamanla kanama yoğunluğu azalır. Tamamen kesilmesi 20 günü bulabilir korkma.

Öyle canım ya geçmiş olsun. Hele de o parçaları düşürürken adet sancısından daha kötü oluyor sancılar.

Hadi ya bnm de 5. Haftanij sonu kese kucuk ve hcg 3800 halbuki daha cok olmasi lazm di buyuk ihtimal dusecek senin kalp sesi falan duyulmusti o zaman ?
yok canim kalp atisini duyamamisti doktor 10 gun bekleyelim olmazsa kurtas olursun demisti insallah seninki dusmez bebegini kucagina alirsin dusuk gercekten cok kotu

benim dusukden sonra kanamam 15 gun surmustu hatta korkup doktora gitnistim bisey yok kanama kesici hap vereyim demisti ama hapa guvenemedim pis kandir iyice temizleneyim dedim 15 16. gun sanirim durmustu ben 14 haftalik dusuk yaptim icerde parca kalmadigina emin oldugu halde doktor kurtaj yapti valla dusukden bile zordu o kurtaj

slm 2 gun once dusuk yapt
im doktor tamamen dusurmussun diye kurtas yapmadi ama 2 gundur kanamam ve agrim cok kanamayla beraber parcada dusuyo bu normalmi yasayan varsa yardimci olabilirmi cok korkuyorum yardimci olurmusunuz
Merhabalar sizi duger konunuzdan hatirlliuorum gecmis olsun bende bir dusuj yasadum rahim cok kalinlastigi icin o parvalar normal ben agri yasamamistim benim dr umda dogal olan vucudun kendi atmasi dedi mudahale etmedi fakat hcg takibi yapti 0 lanmasi cok onemli b8rde eminim su an uzgunsunuz bende cok aglamistim dr um bu gebelik devam etse sagliksiz devam edip sagliksiz bi bebek dubyaya gelebilirdi sagliksiz b8r gebelikki vucut sonlandirdi demisti

Merhabalar sizi duger konunuzdan hatirlliuorum gecmis olsun bende bir dusuj yasadum rahim cok kalinlastigi icin o parvalar normal ben agri yasamamistim benim dr umda dogal olan vucudun kendi atmasi dedi mudahale etmedi fakat hcg takibi yapti 0 lanmasi cok onemli b8rde eminim su an uzgunsunuz bende cok aglamistim dr um bu gebelik devam etse sagliksiz devam edip sagliksiz bi bebek dubyaya gelebilirdi sagliksiz b8r gebelikki vucut sonlandirdi demisti
sizede cok gecmis olsun dogru soyluyolarda ama iste kotu oluyosun artik hayirlisi umarim artik boyle bisey yasamayizda bebislerimizi kucaginiza sliriz

benim dusukden sonra kanamam 15 gun surmustu hatta korkup doktora gitnistim bisey yok kanama kesici hap vereyim demisti ama hapa guvenemedim pis kandir iyice temizleneyim dedim 15 16. gun sanirim durmustu ben 14 haftalik dusuk yaptim icerde parca kalmadigina emin oldugu halde doktor kurtaj yapti valla dusukden bile zordu o kurtaj
cok gecmis olsun tahmin edebiliyorum dusuk boyleyse kurtas dahada kotudur

Kizlar hepinize cook gecmis olsun. Rabbim boyle acilari komseye yasatmasin
Ben de 20 mayistq kurtaj olnak zorunda kaldim. Doktorum kornma dedi. Hic korunmadim. Ikinci adetimi gordum bebis yok ortada daha. Bu ay gelir insallah

Kizlar hepinize cook gecmis olsun. Rabbim boyle acilari komseye yasatmasin
Ben de 20 mayistq kurtaj olnak zorunda kaldim. Doktorum kornma dedi. Hic korunmadim. Ikinci adetimi gordum bebis yok ortada daha. Bu ay gelir insallah

Üye

Yeni

Peki kurtajin sebebi neydi ? Benim dusukte icinde parca kaldigi icin kurtaj oldum

Back
X