Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki teşekkür ederimkürtaj la sonuçlanan düşüklerde genel de 6 ay korunun diyolar cnm ..eğer kanaman devam ederse de doktora git mutlaka ihmal etme parça kalmış olabilir allah korusun
Gebelikte olabilir kurtaj sonrasi gecikmede olabilir. Supheniz varsa bi test yapinKızlar merhaba. 12 eylülde dusuk yaptım. Halen hasta olmadım. Bir ay olacak nerdeyse. Dusukten sonra hiç koruadim doktor korunmana gerek yok dedi. Kurtaj olmadım. Tekrar gebelik var mıdır. Kasiklarm agriyor goguslerim hassaslasti
Canım anlattığına göre kimyasal gebelik geçirmişsin hamile olma ihtimalin çok yüksek hayırlısı olsun hakkında :)Kurtaj olmadım ben
Benim 15 gün sürmüştü hemen hemen...Şu an lohusasin canim 40 gün boyunca ilişki olmaması lazımYaklaşık 6 haftalık hamileydim 9 güne yakın kanamam sürdü. Sonunda kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan sonra kaç gün kanama sürer ve kaç ay korunmam gerekiyor.
Senin neden canim kalp atisimi durduBenim düşük sonrası 1.5cmlik bi parçayı vakum operasyonla aldılar ama hiç kanamam olmadı. 2 ay korun dediler şu an 2 aylık süre içindeyim bende 11.haftamda düşük yaptım
Ben dusukten 40. Gün sonra adet oldumKızlar merhaba. 12 eylülde dusuk yaptım. Halen hasta olmadım. Bir ay olacak nerdeyse. Dusukten sonra hiç koruadim doktor korunmana gerek yok dedi. Kurtaj olmadım. Tekrar gebelik var mıdır. Kasiklarm agriyor goguslerim hassaslasti
7+5 te gelişimi durmuş ben 11 haftalıktı bayram sonrası kontrolüm o zaman kalp atışı yoktuSenin neden canim kalp atisimi durdu
Bnm de aynen 7+5tw aldrmak zorunda kaldm smdi istyrmsn ne kdr gecti .bnm 2 ay bos gecti istyrm7+5 te gelişimi durmuş ben 11 haftalıktı bayram sonrası kontrolüm o zaman kalp atışı yoktu
Benim kendi düştü ama 1.5cmlik parçayı vakumla aldılar. Daha 1 ay olmadı canım 23 Eylülde düşük yaptımBnm de aynen 7+5tw aldrmak zorunda kaldm smdi istyrmsn ne kdr gecti .bnm 2 ay bos gecti istyrm