Düşük

Nazmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
245
147
53
34
Yaklaşık 6 haftalık hamileydim 9 güne yakın kanamam sürdü. Sonunda kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan sonra kaç gün kanama sürer ve kaç ay korunmam gerekiyor.

ben 6,5 da kürtaj olduğumda , 10 -15 gün kadar kanamam sürdü. sonra 1 ay eşimle ilişkiye girmedik ve 6 ay çocuk denememiştik. Ama üzülme rabbim ol dediğinde oluyor .

Düşük kürtajından sonra kanamam olmadı benim doktor da olursa gel demişti bi doktoruna danış istersen canım.

Psikolojim bozuldu üzüntü stres. Dün iki parça düştü inşallah normaldir

kürtaj la sonuçlanan düşüklerde genel de 6 ay korunun diyolar cnm ..eğer kanaman devam ederse de doktora git mutlaka ihmal etme parça kalmış olabilir allah korusun

Kızlar merhaba. 12 eylülde dusuk yaptım. Halen hasta olmadım. Bir ay olacak nerdeyse. Dusukten sonra hiç koruadim doktor korunmana gerek yok dedi. Kurtaj olmadım. Tekrar gebelik var mıdır. Kasiklarm agriyor goguslerim hassaslasti

Kızlar merhaba. 12 eylülde dusuk yaptım. Halen hasta olmadım. Bir ay olacak nerdeyse. Dusukten sonra hiç koruadim doktor korunmana gerek yok dedi. Kurtaj olmadım. Tekrar gebelik var mıdır. Kasiklarm agriyor goguslerim hassaslasti
Gebelikte olabilir kurtaj sonrasi gecikmede olabilir. Supheniz varsa bi test yapin

Ben 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Sağlıksız gebelik dedi doktor dusuk nedenim olarak. Ara ara kasiklarim agriyor. Böyle sis hissediyorum. Var mıdır hamilelik. Hiç korunmadik dusukten sonra eşimle. Ve istiyorum beni toparlayan şey yine o olacak. :KK43:

Benim düşük sonrası 1.5cmlik bi parçayı vakum operasyonla aldılar ama hiç kanamam olmadı. 2 ay korun dediler şu an 2 aylık süre içindeyim bende 11.haftamda düşük yaptım

Yaklaşık 6 haftalık hamileydim 9 güne yakın kanamam sürdü. Sonunda kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan sonra kaç gün kanama sürer ve kaç ay korunmam gerekiyor.
Benim 15 gün sürmüştü hemen hemen...Şu an lohusasin canim 40 gün boyunca ilişki olmaması lazım

Ben dusukten 40. Gün sonra adet oldum

Biraz bekle daha bir ay olmamış ama dusukten sonra hic adet olmadan hamile olan biri vardı burda inşallah hayırlısı hakkında

9.5 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin 28 eylulde kurtaj oldum daha kananamam yeni bitti bakalim ne zaman hasta olucam

Back
X