Düşük

Merhaba bana Dr yazarmısınız? Iyi bir Dr ihtiyacım var. Anladığım kadarıyla sizinki moral acısındanda iyi gelmiş. 5 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün önce
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun sakın canını sıkma vardır rabbimin bi bildiği moral çok önemli ben çok çabuk atlattım umarım sende atlatırsın Dr Sait Halil 0212 603 66 54 telefon numarası.

Arkadaşlar pıhtılaşma testini ilk kayıptan sonra yapmıyorlar ya genelde. Siz nerede yaptırdınız? Ne kadar mal oldu?

Arkadaslar düşükte kanama nasl oluyor cok mu oluyor ?

Ne diyorsun sen ya neden düşük yapacaksin
7 haftalık hamileyim aldıramıyorum düşük yapmak zorundayım bi şekilde ama nasıl ?? Şimdi diyeceksin ki neden zorundasın . Çünkü boşanıcam eşim bağımlı sürekli aldatıyor ve şiddete mağruz kalıyorum zaten 2 yaşında bir oğlum var. Babamın evindeyim. Bu çocuğu doğuramam

7 haftalık hamileyim aldıramıyorum düşük yapmak zorundayım bi şekilde ama nasıl ?? Şimdi diyeceksin ki neden zorundasın . Çünkü boşanıcam eşim bağımlı sürekli aldatıyor ve şiddete mağruz kalıyorum zaten 2 yaşında bir oğlum var. Babamın evindeyim. Bu çocuğu doğuramam
Karnindakinin ne günahı var.onun bu dünyada nasibi varsa birsekilde dünyaya gelir Allah'a birak en hayırlısıni Rabbim bilir.Allah'ın verdiği cana kastetmek,kiymak ne büyük bir günah .Bir canı yaratmak da almak da Allahın işi bunlari düşündün mu vicdan muhasebeni yap şimdi

Karnindakinin ne günahı var.onun bu dünyada nasibi varsa birsekilde dünyaya gelir Allah'a birak en hayırlısıni Rabbim bilir.Allah'ın verdiği cana kastetmek,kiymak ne büyük bir günah .Bir canı yaratmak da almak da Allahın işi bunlari düşündün mu vicdan muhasebeni yap şimdi
Herşeyin farkındayım. En çok canı yanan da benim ama bu çocuğun dünyaya gelmesi gibi geleceğini de düşünmek zorundayım. Zaten babası hiçbişey veremiycek. Ya ben ? İleride yanlışlar yaparak büyüyen bi çocuğum olursa ? Ta elimden gelenin fazlasını yapmama rağmen ona yetemezsem? Çok korkuyorum ve yalnızım.

O canına kiymak istediğin yavruyu dünyaya getirebilmek için ne sıkıntılar çekenler var.kocan sana bu 7 haftadan önce de işkence yapiyosaydi o zamandan dusunseydin keşke bunlari.şimdi dogmamasi lazim diyip Allah'ın işine karisiyosun burada bundan iyi cvp verecek birisi varsa buyursun ben akıl verip de sebep olmak istemem

Back
X