Düşük

Merhaba ben 1.5 yıllık evlıyım 3 ay önce hamıle kaldım ama malesef bebegımı 7 haftalıkken kaybettim kanamam oluyodu ve kurtaja alındım simdi 3 ay sonra tekrar hamıle kaldım ve suan tam 8 haftalık hamıleyım ama malesef dun kanamam oldu doktora gıttık ve benegın kalp atsları durmustu:KK43: boyle bısey basına gelıp tekrar hamıle kalan varmı ? Çok üzgünüm ne yapıcagımı bılmiyorum ;(

Senin durumunda olan cok tanidigim var tatlim. Suan bebisleri kocaman oldu. Bir takim testler yapılacak sanırım. Sorunun nerden kaynaklandigina bakiliyor diye biliyorum. Daha sonra Allahin izniyle bebisini kucagina alacaksin insallah

merhaba :( bende 21gün öncekürtaj oldum ..ikilitest içingittiğimde bebeğin klabinindurdugunu söylediler..ertesi gün hemen anestezi ile ameliyat oldum.ilaçlabebek düşmedi.rahmimimn agzında da miyomumvar......doktor bana dvitamini demir ve b12ignesi verdibirde...cylo prognova ilacını verdi.kullanan varmı

merhaba :KK43: bende 21gün öncekürtaj oldum ..ikilitest içingittiğimde bebeğin klabinindurdugunu söylediler..ertesi gün hemen anestezi ile ameliyat oldum.ilaçlabebek düşmedi.rahmimimn agzında da miyomumvar......doktor bana dvitamini demir ve b12ignesi verdibirde...cylo prognova ilacını verdi.kullanan varmı
Gecmis olsn canim peki kanama vs her hangi bir belirti varmiydi kalp atisini ne zaman duymustnz neden durmus ne ded dr

Gecmis olsn canim peki kanama vs her hangi bir belirti varmiydi kalp atisini ne zaman duymustnz neden durmus ne ded dr
yoktu hiç bir belirti canım.ikili test için gittim orda radyoloji uzmanı dedi ki bebeğin kalbi durmuş.3 hafta önce.3 hafta önce kalp atışını dinlemiştim.8 haftalıktı kalp atışını dinlediğimde.patoloji sonucu cıktı.doktor 4 tane ilaç verdi.bir de hamile kaldığında hemen corasprin kullanıcaksın dedi canım.

yoktu hiç bir belirti canım.ikili test için gittim orda radyoloji uzmanı dedi ki bebeğin kalbi durmuş.3 hafta önce.3 hafta önce kalp atışını dinlemiştim.8 haftalıktı kalp atışını dinlediğimde.patoloji sonucu cıktı.doktor 4 tane ilaç verdi.bir de hamile kaldığında hemen corasprin kullanıcaksın dedi canım.
ne kanama ne başka bir belirti hiçbir şey yoktu canım.cyclo prognova verdi.d vitamini ve demir -b12 ignesi verdi canım.cylo prognova bitsin gel dedi.adet olacakmışım ilaç bitince.

ne kanama ne başka bir belirti hiçbir şey yoktu canım.cyclo prognova verdi.d vitamini ve demir -b12 ignesi verdi canım.cylo prognova bitsin gel dedi.adet olacakmışım ilaç bitince.
Anladm cnm cok gecmis olsn o zama sende pihtilasma olabilir genetik testini ihmal etme kari koca yaptirin

Back
X