- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi hayalleriniyasa
Merhabalar hanımlar ben Nisan ayında trajik bir şekilde bebeğimi kaybettim düşük yaptım onun öncesinde polis ameliyatı olmuştum doktorum da sağlıksız yumurtaya hamile kalmış olabilirsin dedi bebeğim bir türlü gelişmedi 52 günün sonunda bebeğimi yoğun bir kanamayla kaybettim.Doktorum reglimin düzensiz olabilir bir kaç ay sonra düzelir dedi.Neyse aradan 3 ay geçti ve ben adet olmadım bir kere haziranda oldum oda çok az sürdü.Temmuz ayında ailemin yanına gittim kafamı toparlamak için oğlum ile 1 ay tokatta kaldık daha sonrasında annem sen regl olmadın mı demesi üzerine takvime baktım 15 gün gecikmem olmuş farkında olmadan annem direk doktora götürdü ben başımdan geçenleri anlattım doktor test yapmamı ve istersen ultrasona girip bakalım dedi ben cesaret edemedim hayır dedim eşimin gelmesini bekliycem dedim ve eve döndük giderken annem zorla test aldı eczaneden yaptık bişey çıkmadı tabi ben moralimi bozmadım ama içten içe içimde bişeyler olduğunu hissediyorum 5 gün sonra eşim geldi ona olanları anlattım telefonda konuşmak istemedim oda heyecanlandı doktora gittik kan tahlili verdik 20 gün geçikmem olmuştu kan tahlili çıktı beta hah 15.000 lerde çıktı doktora göre 8 haftalık hamileymişim ultarsona baktı kalp atışını dinledik minik mucizem hiç beklemediğim anda geldi Sonuçlarımı doktoruma attım oda geldiğinde detaylı konuşuruz canım çok sevindim diyerek beni tebrik etti şu an 27+5 deyiz minik kalbim kocaman oldu bir oğlum var 5 yaşında şimdi ikinci oğlum gelecek Allah nasip ederse demem o ki umudunuzu kaybetmeyin o size bir gün gelecek Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah