Tesekkür ederim.Çok geçmiş olsun.. çok yıkıcı ve zor süreçler atlatmışsın.
Ama pes etme.. eğer sorun ne ise mutlaka çözümü vardır.
Benim yengem 3 çocuk kaybetti karnında.. hatta bir tanesi doğum döneminde ölü doğdu.
Şimdi 3 tane sağlıklı çocuğu var.
Sana iyi bir doktor adı bilmiyorum ama umudunu yitirme sakın
Canım pıhtılaşma testi yaptırdınmı ,çünkü bazı genlerde sadece clexan yeterli olmuyor Birde rahim filmi çekilmeni öneririm, olupda kaybetmektense önlemini almış olursunMerhaba günaydın hanımlar. Ben aranıza yeni katıldim. Benim üç düşügüm oldu. İlki bir aylık kendiliğinden düştü, ikincisi ve üçüncüsü 9 hafta içindeyken kalbi durdu kürtajla aldılar. Ne yapmam gerekiyor artık kestiremiyorum. Son hamileliğimde progestron ve clexan 4000 kullandım düşmesin diye ama olmadı oda gitti. Arkadaştan duydum riskli gebelik ler doktorları varmış. Ankarada bildiğiniz İYİ bir doktor varmı. Şimdiden teskkur ederim
Yapıldı bilimsel olarak kan pıhtılaşma sı yok dedi prof.. Ben tedbir olarak yaptım clexan nı. Rahim filmi cekilmedi tüpler tıkalı olsa gebe kalamazsın dedilerCanım pıhtılaşma testi yaptırdınmı ,çünkü bazı genlerde sadece clexan yeterli olmuyor Birde rahim filmi çekilmeni öneririm, olupda kaybetmektense önlemini almış olursun
Canım rahimde bazen hafif yapışıklık oluyormuş, hamile kalıyosun ama bebek gelişemiyormuş, rahim filmini bu yüzden söyledim.Ben pıhtılaşma olduğumu ikinci testde öğrendim ,ilk testde pıhtılaşma çıkmamışdı, ikinci testimi başka bir hastanede tekrar yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı, kanlarımı aynı gün verdim hemdeYapıldı bilimsel olarak kan pıhtılaşma sı yok dedi prof.. Ben tedbir olarak yaptım clexan nı. Rahim filmi cekilmedi tüpler tıkalı olsa gebe kalamazsın dediler
Benim kinci kutajdan sonra 4 kez genetik ve kromozom birde torombofili lupusvb. Tahlillerim tekrar edildi. Son tahlili ECOPIRIN 100mg kansulandırıcı kullandırılan 6 hafta boyunca ondan sonra tekrar aynı tahliller yapıldı. Yani mart ayından temmuz a kadar her gittiğimde 12 tüp kan alıp baktılar. Sonuc bilimsel olarak kan ile ilgili taşıyıcılık ve hastalık yok dediler. Hemotoloji ve romotolji prof lerin gittik gaziye. Ben tedbir amaçlı kullandım clexan ve PROGESTAN nı doktora da sordum kendi kararımla kullandım. Şimdi Gazi de Bi doktor buldum prof tuncay nas ona gitmeyi düşünüyorum.Canım rahimde bazen hafif yapışıklık oluyormuş, hamile kalıyosun ama bebek gelişemiyormuş, rahim filmini bu yüzden söyledim.Ben pıhtılaşma olduğumu ikinci testde öğrendim ,ilk testde pıhtılaşma çıkmamışdı, ikinci testimi başka bir hastanede tekrar yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı, kanlarımı aynı gün verdim hemde
Hayırlısı neyse o olsun canım, allah kimseye yaşatmasın bende seninle aynı şeyleri yaşadım, Ben de clexan kullanırken bebeğimin kalbi durdu malesef şimdi adetten sonra rahim filmi çekileceğim yapışıklık varmı diye,Allahım kimseyi evladıyla sınamasınBu doktora söyleyeceğim eger o demezse filim çektireyim diye. Bakalım biraz daha toparlanayım gideceğiz ankaraya
Geçmiş olsun mevlam birdaha yasatmasın. Umarım tez zamanda bizlerde nasip eder anne olmayı bebegimizi kucagımıza alıp büyütmeyi mevlam..Hayırlısı neyse o olsun canım, allah kimseye yaşatmasın bende seninle aynı şeyleri yaşadım, Ben de clexan kullanırken bebeğimin kalbi durdu malesef şimdi adetten sonra rahim filmi çekileceğim yapışıklık varmı diye,Allahım kimseyi evladıyla sınamasın
Gidince mutlaka söyleyeceğim Dr a oda yapılsın diye. Zormuş film çektirmek öyle okudum yazılardaCanim kesinlikle film onemli ccektir bende surekli dusuk yapiyorum bir senelik evliyim sorunu rahim filmiyle bulduk suan tedavi altindayim hic hic bisey cikmasa bile en azindan kafan rahat eder
Sagolasın benimde kolay olur insallah.Canim anestezili yaptir hic bisey anlamiyorsun. Ben yaptirmadan once esime kac gun hayati zehir ettim agliyordum surekli yaptiramiycam diye son ana kadar vazgecmeyi dusunuyordum ama inanki hic birsey anlamadim. Ozele 300 liraya cektirdim. Bilsem bukadar kolaydi kendimide okadar hirpalamazdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?