Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mfk düşündünüz mü ? Ben öncelikle fit destek paketine başladım sonrasında pcos paketine devam edeceğim düşükler için özellikle ürettiği bir ürünü var3 düşük. Sonrası gebe kalamadım 8 ay oldu neler yapabilirim bu süreçte doktora gittim sorun yok biraz daha doğal dene dedi ama bilmiyorum aklım. Hep orda
Hem kadın doğum uzmanı hem perinatolog3 düşük. Sonrası gebe kalamadım 8 ay oldu neler yapabilirim bu süreçte doktora gittim sorun yok biraz daha doğal dene dedi ama bilmiyorum aklım. Hep orda
Merhaba 2 düşükten sonra hamile kalamadım aşılama tedavisi oldum öneri veya tavsiye değil sadece söylemek istedim3 düşük. Sonrası gebe kalamadım 8 ay oldu neler yapabilirim bu süreçte doktora gittim sorun yok biraz daha doğal dene dedi ama bilmiyorum aklım. Hep orda
Hocayla görüşmüş tümMfk düşündünüz mü ? Ben öncelikle fit destek paketine başladım sonrasında pcos paketine devam edeceğim düşükler için özellikle ürettiği bir ürünü var
Banada öyle dedi doktor mayıs'ta istersen yaparız dedi tutma oranı düşük dedi asilamaninMerhaba 2 düşükten sonra hamile kalamadım aşılama tedavisi oldum öneri veya tavsiye değil sadece söylemek istedim
Benim ilk aşılamam tutmadı peşine aynı ay birdaha oldum aşılama o tuttuHocayla görüşmüş tüm
Banada öyle dedi doktor mayıs'ta istersen yaparız dedi tutma oranı düşük dedi asilamanin
Evet biraz sabr edicem bu süreçte vermem gereken 15 kilo var birdeBenim ilk aşılamam tutmadı peşine aynı ay birdaha oldum aşılama o tuttu
Allah yardımcın olsun inşallahEvet biraz sabr edicem bu süreçte vermem gereken 15 kilo var birde
Evet iğne kullandım yine düşük oldu canımGenetik test yaptırdınız mı? Pıhtılaşma gibi bi sorun olabilir mi
Canım sen gebe kaldinmjMerhaba 2 düşükten sonra hamile kalamadım aşılama tedavisi oldum öneri veya tavsiye değil sadece söylemek istedim
Canım sen gebe kaldinmj
Bende daha gebe kalamadım 3 düşük oldu2.aşılamamda hamile kaldım ama malesef kalbi durdu