S sultancan Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 71 2 98 Amasya 4 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sultancan #1 erken düşük sonrası hamile kalmak zor mu arkadaşlar...
idilga Guru Kayıtlı Üye 7 Şubat 2012 2.979 21 358 4 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sultancan #2 sultancan .!.: erken düşük sonrası hamile kalmak zor mu arkadaşlar... Genişletmek için tıkla... tam tersi cnmcm kurtaj sonrasi tertemiz olan rahimm cok cabuk hamile kalmani sagliyacaktirr hayirlisi olsun insallahh
sultancan .!.: erken düşük sonrası hamile kalmak zor mu arkadaşlar... Genişletmek için tıkla... tam tersi cnmcm kurtaj sonrasi tertemiz olan rahimm cok cabuk hamile kalmani sagliyacaktirr hayirlisi olsun insallahh
yaren2007 kızım abla olduuuu Kayıtlı Üye 11 Eylül 2011 31.266 1.085 248 Sakarya 4 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sultancan #3 sultancan .!.: erken düşük sonrası hamile kalmak zor mu arkadaşlar... Genişletmek için tıkla... ben erken duşuk yaşadım kımyasal gebelik sadece bi kere adet oldum ve yine hamile kaldım maşalla 3 ayımız doldu
sultancan .!.: erken düşük sonrası hamile kalmak zor mu arkadaşlar... Genişletmek için tıkla... ben erken duşuk yaşadım kımyasal gebelik sadece bi kere adet oldum ve yine hamile kaldım maşalla 3 ayımız doldu
gocmenkuslar Üç silahşör & anne baba Kayıtlı Üye 21 Ocak 2011 1.033 12 318 5 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sultancan #4 bende ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. geçen ay korunmadık hamile kalamadım. bu ayda korunmuyoruz. kısmet bakalım. doktorum bana 2 ay korun dedi. bende korundum. bir bildikleri vardır elbet. Son düzenleme: 5 Mayıs 2012
bende ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. geçen ay korunmadık hamile kalamadım. bu ayda korunmuyoruz. kısmet bakalım. doktorum bana 2 ay korun dedi. bende korundum. bir bildikleri vardır elbet.