Dusuklerden sonra araştırma süreci geçirenler?

Benimde 3 kez düşüğüm oldu. Doktorum kan pıhtılaşması kan değerleri hormonlar önce bunlara baktı sonra genetik testler yapıldı ondada şükür bişy çıkmadı eşimden de genetik istendi oda temizdi sonuçlar temiz çıkınca doktorda bi neden bulamadı tabi.ben hepsini devlette yaptırıp kendi doktoruma götürdüm özelde sgk yada özel sağlık sigortası kapsamıyor bu testleri devlette de 15 güne çıkıyor sonuçları

Benimde 3 kez düşüğüm oldu. Doktorum kan pıhtılaşması kan değerleri hormonlar önce bunlara baktı sonra genetik testler yapıldı ondada şükür bişy çıkmadı eşimden de genetik istendi oda temizdi sonuçlar temiz çıkınca doktorda bi neden bulamadı tabi.ben hepsini devlette yaptırıp kendi doktoruma götürdüm özelde sgk yada özel sağlık sigortası kapsamıyor bu testleri devlette de 15 güne çıkıyor sonuçları
Kan pıhtılaşma felan yok ilk düştüğümde patolojiye gitti ama onda da birşey çıkmadı evet genetik testi bende duydum yarın kısmetse gidicem araştırmaya devlete bakalım ne çıkacak sana da çok geçmiş olsun birşey çıkmamasina sevindim çok aqgol cevap verdiğin icin

Rica ederim ne demek seni çok iyi anlıyorum:) Allahım inşallah en kısa sürede Mutlu haberi almayı nasip etsin sağlıkla. Ben Küçükçekmece Kanuni sultan Süleyman hastanesinde yaptırdım testleri

Rica ederim ne demek seni çok iyi anlıyorum:) Allahım inşallah en kısa sürede Mutlu haberi almayı nasip etsin sağlıkla. Ben Küçükçekmece Kanuni sultan Süleyman hastanesinde yaptırdım testleri
İşte bende yarın oraya gidicem inşallah şimdi gittiğimde ne isterler kısaca yazarsan çok sevinitim;)

O kadar zor bulunuyor ki randevu öyle yerlerde yarın öğlenden sonraya anca buldum muhtemelen pazartesine kalicak zaten hemen başlıyorlar mi tetkiklere valla seni bulduğum çok iyi oldu yaa :) hala gebelik testinde hamile gözüküyorum 15 çıktı sonucum ama kanamam bitti bir kaç önce ama benim mide ağrısı bulantısı dusukten sonra başladı hiç iyi hissetmiyorum kendimi

İnfertilite bölümüne aldın muhtemelen randevuyu o yönlendiriyo genetiğe bi kağıt veriyo sadece kan vericeksin yarn biter işin sadece aonuçları beklersin oda ağustos ortası hepsini alırsın sonuçlarını inşallah temiz çıkar. Devlet hastanesi işte oraya şunu ver bunu buraya ver biraz yorulucaksn :)

Rahim filmide istersen çektir diyo infertilite bölümündeki testler temiz çıkarsa yumurtlma günlerini takip edelim dicekler bu kadar:)

Sadece kan mı? Başka birşey yok mi evet ya o.bölümden aldım yer yok diye sağlık ocağındaki hemşire aldı benim adıma :) bende o ne alaka dedim ama doğru almışız demek

Ama benim yumurtlama iyi hamile de kalıyorum sadece neden düşük olduğu hastalık var mı yok mu kromozyonlardan mi diye merak ediyorum

Rahim filmini istersen çektir demişti detayınıda sormamştm çektirmedm de zaten biraz korktm ondan :) sadece kan vericeksn yani ben sadece kan verdm eşini genetik bölümünde istiyolar. Keşke ordanda randevu alsaydın. Kağıt verip seni yönlendiriyo infertilite bölümündeki ama genetkden de ayrıca randevu almş olman lazm yoksa bakmıyorlar

Yumurtlma günlerini takip etmeleri ogünlerde hamile kalman kokay diye bunu bilmeyen bi çok insan olduğu için yapıyolar ben ovulasyon testiyle takip ediyorum demiştim doktora gülmüştü :)

Benim amacım özellikle genetik bunu sağlık ocağındaki hemşireye de dedim biliyor durumumu o da o seni yönlendirecek dedi ama genetik ten nasıl alınıyor?

Yumurtlma günlerini takip etmeleri ogünlerde hamile kalman kokay diye bunu bilmeyen bi çok insan olduğu için yapıyolar ben ovulasyon testiyle takip ediyorum demiştim doktora gülmüştü :)
Ben o günlerimi anlıyorum aslında belirtileri oluyor ancak geç dollenme olayı oluyor sanırım benim hayırlısı olsun valla

Back
X