- 20 Mayıs 2016
- 716
- 262
- 23
- 39
- Konu Sahibi Magnolia1986
Dusuklerden sonra araştırma süreci nedir? Yani hastaneye gidip ne kadar sürede ne testler istendi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3Kaç kez düşük oldu?
Kan pıhtılaşma felan yok ilk düştüğümde patolojiye gitti ama onda da birşey çıkmadı evet genetik testi bende duydum yarın kısmetse gidicem araştırmaya devlete bakalım ne çıkacak sana da çok geçmiş olsun birşey çıkmamasina sevindim çok aqgol cevap verdiğin icinBenimde 3 kez düşüğüm oldu. Doktorum kan pıhtılaşması kan değerleri hormonlar önce bunlara baktı sonra genetik testler yapıldı ondada şükür bişy çıkmadı eşimden de genetik istendi oda temizdi sonuçlar temiz çıkınca doktorda bi neden bulamadı tabi.ben hepsini devlette yaptırıp kendi doktoruma götürdüm özelde sgk yada özel sağlık sigortası kapsamıyor bu testleri devlette de 15 güne çıkıyor sonuçları
İşte bende yarın oraya gidicem inşallah şimdi gittiğimde ne isterler kısaca yazarsan çok sevinitimRica ederim ne demek seni çok iyi anlıyorum:) Allahım inşallah en kısa sürede Mutlu haberi almayı nasip etsin sağlıkla. Ben Küçükçekmece Kanuni sultan Süleyman hastanesinde yaptırdım testleri
Ben o günlerimi anlıyorum aslında belirtileri oluyor ancak geç dollenme olayı oluyor sanırım benim hayırlısı olsun vallaYumurtlma günlerini takip etmeleri ogünlerde hamile kalman kokay diye bunu bilmeyen bi çok insan olduğu için yapıyolar ben ovulasyon testiyle takip ediyorum demiştim doktora gülmüştü :)