• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüklerden sonra tüp bebek

MELEK_84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
116
15
118
Merhaba arkadaşlar ;
Benim size bir sorum olacaktı ,Ben 3 düşük yaptım bebeğim gelişmedi kürtajla sonlanmak zorunda kaldım ,ama yapılan bütün tetkiklerim temiz çok şükür.bu gebeliklerimin 3üde aşılamayla oldu ,şimdi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum acaba tüp bebekde iyi sonuç alabilirmiyim ? benimgibi olup tüp bebekle bebeğini dünyaya getiren varmıdır acaba ? Tabiiki öncelikle herşeyin hayırlsını diliyorum herşey takdiri ilahidir rabbimin elindedir

Merhaba arkadaşlar ;
Benim size bir sorum olacaktı ,Ben 3 düşük yaptım bebeğim gelişmedi kürtajla sonlanmak zorunda kaldım ,ama yapılan bütün tetkiklerim temiz çok şükür.bu gebeliklerimin 3üde aşılamayla oldu ,şimdi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum acaba tüp bebekde iyi sonuç alabilirmiyim ? benimgibi olup tüp bebekle bebeğini dünyaya getiren varmıdır acaba ? Tabiiki öncelikle herşeyin hayırlsını diliyorum herşey takdiri ilahidir rabbimin elindedir

Yaşadıkların çok zor. Allah içine ferahlık versin. Senin yaşadığını yaşamadım ama, senin durumunda doğal hamilelik bile olsa yine de tüp bebek önerilirdi. Ancak tüp yapılırken bir de pgt ( genlerine bakılması) gerekecek. Çünki ilk haftalarda bozulan gebelik genellikle embriolarda olan genetik sorundan kaynaklanıyor. Anne baba sağlıklı bile olsa embriolarda genetik sorun ola biliyor.

Bir de pıhtalaşma sorunu varmıydı? Bunun için tahlil yapıldımı? Senin durumun pıhtalaşmadan da kaynaklanıyor ola bilir. Eğer öğle bir sorun varsa pgt-ye gerek kalmaz, kan sulandırıcı iyneyle sorun çözülür inşeAllah.

Allah yardımcın olsun. Dilerim hiç tüp bebek yaptırmana gerek kalmaz, bebeğin doğal yoldan sürpiriz yapar ve sağlıkla doğar.

Yaşadıkların çok zor. Allah içine ferahlık versin. Senin yaşadığını yaşamadım ama, senin durumunda doğal hamilelik bile olsa yine de tüp bebek önerilirdi. Ancak tüp yapılırken bir de pgt ( genlerine bakılması) gerekecek. Çünki ilk haftalarda bozulan gebelik genellikle embriolarda olan genetik sorundan kaynaklanıyor. Anne baba sağlıklı bile olsa embriolarda genetik sorun ola biliyor.

Bir de pıhtalaşma sorunu varmıydı? Bunun için tahlil yapıldımı? Senin durumun pıhtalaşmadan da kaynaklanıyor ola bilir. Eğer öğle bir sorun varsa pgt-ye gerek kalmaz, kan sulandırıcı iyneyle sorun çözülür inşeAllah.

Allah yardımcın olsun. Dilerim hiç tüp bebek yaptırmana gerek kalmaz, bebeğin doğal yoldan sürpiriz yapar ve sağlıkla doğar.

öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım.
evet canım kan pıhtılaşmalarıına bakıldı hatta son hamileliğimde pıhtılaşma sorunum olmadığı halde dr her ihtimale karşı kullandırdı ama oda işe yaramadı ,banada dr um ilk başta pgt önerdi ama bişey benim son kürtajım genetik araştırmaya giit canm ve çok şükür oda temiz çıktı yani bebeğin genetiğindede sorun çıkmadı bakalım vakti zamanı gelmedi demekki rabbime şükretmekten ve dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden

Allah kolaylık versin arkadaşım, bu yolda olan herkese ve kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
benim 2.tüp bebek denememde gelişmedi ve kürtaj olmam gerekti, aşılamalarımı zaten saymıyorum onlarda hiç olmadı, 3. denememde çok şükür hamiğle kaldım ve herşey yolunda, yani senin gibi 3 defa olmsa da benimde 1 defa gelişmedi. Tüp bebek olduğunda daha kalitelileri seçtikleri için şansın artabililir, umutsuz olma, ama aşılama ile hamile kalabildiysen normal yollada kalabilirsin bence, inşallah hiç birşeye gerek klamaz kavuşursun yavruna

öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım.
evet canım kan pıhtılaşmalarıına bakıldı hatta son hamileliğimde pıhtılaşma sorunum olmadığı halde dr her ihtimale karşı kullandırdı ama oda işe yaramadı ,banada dr um ilk başta pgt önerdi ama bişey benim son kürtajım genetik araştırmaya giit canm ve çok şükür oda temiz çıktı yani bebeğin genetiğindede sorun çıkmadı bakalım vakti zamanı gelmedi demekki rabbime şükretmekten ve dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden

İstersen pgt topiğine yaz, orda arkadaşlar sana daha fazla yardımcı olurlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...temi-basarili-gebelik-elde-eden-var-3033.html

Ancak duyduğum kadarıyla 12. haftaya kadar bozulmuş gebeliklerde genetik analiz yalnış ola biliyor. Annenin kanı karıştığı için aslında annenin genine bakmış ola biliyolar. Sende düşükler kaç haftalık oluyordu? Ve yapılan genetik sonucuna göre bebek kızmıydı? (yapılan hatalarda bebek genellikle kız çıkıyor, anneye bakıldığı için). Allah yardımcın olsun.

Görümcem senin yaşadığını tam 5 kez yaşadı. Hem de doğal hamilelik. En iyi hastanede geniş araştırma yapıldı. Hiç bir sorun bulunamadı. Tek seçenek olarak ona da pgt-li tüp yapılması önerildi. Şimdi maddi yönden toparlanmayı bekliyor.

Back
X