• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükmü yaptım hamilemiyim

Dcleeee

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2024
38
3
6
29
Adetin 2-3 gecikti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Gecikmemin üçüncü gününde aşırı derecede yoğun bir kanamam oldu parçalı şekilde 2 gün sürdü sonra leke halinde geldi ve bitti ama bunların yanında mide bulantım uyku halim halsizliğim baş dönmem bayılacak gibi olmam bel karın kasık ağrılarım devam ediyor tahlil verdim idrarda enfeksiyon var değerlerim baya yüksek çıktı baya büyük bişi atlatmışsın denildi beta hcg testim 0.25 çıkmış 0 değerinde olduğu için negatif değerlendirdim kendimce ama doktor şüpheli gebelik dedi yada düşük yapmışsınız dedi birkaçgün sonra tekrar kan ver dedi 2 gün sonra tekrar kan verdim 2.0 çıktı 0-10 arası normalde negatif ama hcg testim yükseliyor mu ben mi yanlış biliyorum kafam karıştı lütfen yardımcı olun. Asıl konu şu 0.25 2 den da küçük olmuyor mu? Hcg yükselmiş oluyor o zaman

0-5 arası negatiftir yarın verseniz 1 cıkıp ertesi güj 4 çıkabilir bu komple vücutta o hormonun salgılanmasıyla alakalı yani
yükselmiş gibi düşünmeyin. kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar allah sağlıkla sıhhatle nasip eder ❣️

0-5 arası negatiftir yarın verseniz 1 cıkıp ertesi güj 4 çıkabilir bu komple vücutta o hormonun salgılanmasıyla alakalı yani
yükselmiş gibi düşünmeyin. kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar allah sağlıkla sıhhatle nasip eder ❣️
Teşekkür ederim ❤️

Back
X