Y yawrukalp Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2021 38 18 3 25 25 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yawrukalp #1 2.aşılamam tutmuştu ama maalesef ki kaybettim.2 ay geçti üstünden.Ortalama ne zamana hamile kalırım ki acaba daha önce başına gelen oldumu
2.aşılamam tutmuştu ama maalesef ki kaybettim.2 ay geçti üstünden.Ortalama ne zamana hamile kalırım ki acaba daha önce başına gelen oldumu
M Meltemmisin Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 1.857 978 123 Hatay 25 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yawrukalp #2 yawrukalp .!.: 2.aşılamam tutmuştu ama maalesef ki kaybettim.2 ay geçti üstünden.Ortalama ne zamana hamile kalırım ki acaba daha önce başına gelen oldumu Genişletmek için tıkla... Kaç yumurtanız vardı tuttugunda ilk gebelikmiydi
yawrukalp .!.: 2.aşılamam tutmuştu ama maalesef ki kaybettim.2 ay geçti üstünden.Ortalama ne zamana hamile kalırım ki acaba daha önce başına gelen oldumu Genişletmek için tıkla... Kaç yumurtanız vardı tuttugunda ilk gebelikmiydi
Y yawrukalp Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2021 38 18 3 25 25 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yawrukalp #3 Meltemmisin .!.: Kaç yumurtanız vardı tuttugunda ilk gebelikmiydi Genişletmek için tıkla... Kaç yumurta olduğunu hatırlamıyorum evet ilk gebelikti
Meltemmisin .!.: Kaç yumurtanız vardı tuttugunda ilk gebelikmiydi Genişletmek için tıkla... Kaç yumurta olduğunu hatırlamıyorum evet ilk gebelikti