- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
merhabalar arkadaşlar,öncelikle hepimize Allah sabır versin ve birdahaki sefere bebeklerimizi kucağımıza almayı yüce Rabbim nasip etsin İnşaallah.ben 10 gün kadar önce 16 haftamın içindeyken düşük yaptım,balgamsı hafif bir kanamayla başladı herşey,hemen ertesi günü kontrole gittiğimde ultrasonlarda birşey çıkmadı,sonrasında doktor alttan muayehane etti ancak canım çok acıdı ve sonrasındada yürüyerek eve döndüm,o akşam gece uykumdan sancıyla uyandım ve acile gittik,ultrasonda yine birşey çıkmadı,kan ve idrar tahlili yaptılar,doktor normal dedi,serum verip sabah taburcu ettiler.özel doktorum öğlen tekrar ultrason istedi ve yine herşey normal çıktı,bu arada ağrım geçmişti ancak akşam saat 9 gibi tekrar sancılandım ve bu sancı yarım dakika geliyor yarım dakika duruyordu ve en sonunda dayanılmaz hal alınca yine acile gittik,nöbetçi doktoru beklerken wc'de küçük tuvaletimi yapıp yatağıma dönerken ayakta önce suyum boşaldı,sonra kan,doktorda narkozla uyutup aldı yavrumu.doktor antibiyotik ve rahmin toparlanması için ilaçlar verdi,kullanımda.dün kontrol için doktora gittim ve nedenini sordum,birsürü neden olabilir dedi geçiştirdi,düşünmekten delirmek üzereyim arkadaşlar sizce neden düşük yapmış olabilirim ben,kabızlık sorunum vardı,acaba sebep bumu,yoksa doktorun alttan muayehanesimi,yada sonrasında dinlenmek yerine eve yürüyerek döndüğüm içinmi,yada vs.. vs..anlamadığım birgün önce sancım varken tahlillerim ve ultrasonum temiz çıkıyor,öğlen sancım geçiyor,akşama düşük yapıyorum,başından buna benzer olay geçiren varmı acaba,birde düşükten sonra vücudunuzda ne gibi değişiklikler oldu acaba,kanamanız kaç gün sürdü,ne zaman eşinizle ilişkiye girmeye başladınız,ilk kontrolde alttan muayehane oldunuzmu(benim doktorum sadece karından ultrasonla baktı,yeterli dedi,birşey yok dedi geçti) vs..lütfen yazın,beni yalnız bırakmayın.mafoldumben