Düşükten Sonra Adet Olamadım

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Düşük yapalı 33 gün oldu. Göğüslerim şişti. Kahverengi leke geliyor arada beyaz kıvamlı akıntı geliyor. Karnım hastalanacakmışım gibi arada ağrıyor geçiyor. Bütün belirtilerim olmasına rağmen hastalanamadım. Ben kendi kendime düşük yaptım kürtaj olmadım. Acaba içimde parça falan kalmış olabilir mi? Doktor rahminde 1 cm kadar bir kalınlaşma var demişti. Ama o ne demek bilmiyorum. Hiçbiri doğru düzgün bilgi vermedi sağolsunlar. Bana yardımcı olabilir misiniz? Bir fikriniz var mı?

yanlış bilgilendirmek istemem..düşükten sonra dr a gitmediniz mi? hamile kalınca rahimdeki tabaka kalınlaşır dr onu mu söyledi acaba? eğer özel hastaneye gidiyorsanız iyice öğrenene kadar sorun gerekirse başhekime şikayet edin..ben de kürtaj olmak zorunda kaldım benimki de 40.gün gibi geldi..buradan takip ettim ben de 2 ay bile adet görmeyenler olmuş..üstelik belirtiler de varmış sizin..bence bekleyin stres yapınca da adet gecikir..bi de bi dr a görünün bence parça filan kalmış mı kontrol etsin..geçmiş olsun..

Canım ben de 3 gün önce kendi kendime düşük yaptım, adet olmuş gibi devam ediyo şu an kanamam. Doktora gittiğimde kahverengi akıntım başlamıştı, ultrasonla rahmime bakınca kesenin hiç gelişmediğini söyledi, kahverengi akıntımın artıp adet kanamasına dönüşeceğini, o şeilde vücuttan atacağımı söyledi. 10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole. Yani demem o ki sen de 33 gün önce yaptığın düşüğü adet olmuş gibi yapmış olabilirsin. O yüzden şimdi bu aralar adet olman lazım. Rahim, yumurtlamaya yakın kalınlaşır, olası bir gebeliğe kendine hazırlar, gebelik olmazsa da adet döngüsüyle beraber rahim iç tabakası yenilenir, kalınlık da normale döner canım. Biraz daha bekle olmazsa doktoruna görün geçmiş olsun..

Gittim birkaç doktora kürtaja gerek görmediler hcg değerim hızla düşüyordu. Zaten bütün hamilelik belirtilerimde yok oldu bir hafta parçalı şekilde kanama geçirdim. Adetim normalde düzenlidir bir iki gün ya değişir ya değişmez. 6 haftalıkken düşük yapmıştım ama bebek gelişmemiş 3 haftada kalmış epey küçüktü yani. 4-5 gündür göğüslerim şiş karnım ağrıyor akıntım falan var dediğim gibi. Bu haftada geçsin eğer hastalanmazsam tekrar doktora giderim. Ben doktor için adetten sonra giderim diyordum ama gerekirse daha önce giderim ne yapayım

bencede canım bekleme adeti git doktora

Kürtajdan sonra bile kontrole çağırıyorlar gitmen gerekirdi tatlımmm

Ben evlendiğimden beri hamile kalamıyodum geçtiğimiz ay 30 nisanda düşük yaptığımı öğrendim .. 16 nisanda adet olmam gerekiyordu 18 nisanda oldum her zamanki gibi sürdü ama bitmedi tam tersi cumartesi sabahı arttı kanamam kıpkırmızı oldu bende bu yüzden doktora gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim o gün bile yani 12 gün kanama sonrası beta hcg değerim 288 di.. 2 gün hastanede yattım kanamam durdu kürtaj olmana gerek yok dedi doktorum muayene sonrası çıktım hastaneden.. hastane çıkışı 9 gün sonra yani 11 mayısta yine kanama başladı adettir dedik adet gibi de 1 haftada bitti.. şimdi 4 haziranda yine adet oldum bugün 3. günüm.. ben bir defa üstüne görme durumu yaşadığım için şu anda acaba bişey var mıdır diyorum. düşükten sonra genelde adet süresi geç olurmuş ben 2 kez adet oldum sizce bu normal mii

rahim ici kalinlasma hamilelk oncesi yada adet oncesi oluyor diye biliyorum senden yana sknti yok ama parca kalsa hep kanaman olurdu diye biliyorum doktora kontrl e git canim baksinlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…