Gebeliğe Hazırlık Dusukten sonra adet olmayip hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Arkadaşlar 27 ocak gibi düşük yaptım o günden bugüne adetim gelmedi doktorum tarlusal verdi kullan adetin gelir dedi 10 gün kullandım hap bitti ve hala adet olmadım 2 gün geçti midem bulaniyo çok baş dönmem var sizce hamile olabilirmiyim bu durumu yaşayan varmi

bende 21 de kürtaj oldum 35 gün oldu hala adet olmadım. ama siz hangi ara ilacı kullandınız 29 gün olmuş kürtaj olalı

Arkadaşlar 27 ocak gibi düşük yaptım o günden bugüne adetim gelmedi doktorum tarlusal verdi kullan adetin gelir dedi 10 gün kullandım hap bitti ve hala adet olmadım 2 gün geçti midem bulaniyo çok baş dönmem var sizce hamile olabilirmiyim bu durumu yaşayan varmi
Ben kendimde yaşamadım ama bi arkadaşımın yaşadığı durumu anlatayım. Düşük yaptı doktor 1 ay korun dedi. Kanaması bitti ertesi gün nasılsa yumurtlama olmaz diye korunmamış ve o ilişkiden hamile kaldı

Ben kendimde yaşamadım ama bi arkadaşımın yaşadığı durumu anlatayım. Düşük yaptı doktor 1 ay korun dedi. Kanaması bitti ertesi gün nasılsa yumurtlama olmaz diye korunmamış ve o ilişkiden hamile kaldı
Bize korunun demedi hiç devam edin dedi

Kizlar midem çok bulanıyor regl gelmedi acaba hamilemiyim yaaa 😔😔😔😔ilk hamilelikteki belirtiler

Baş dönmesi derinden mide bulantısı akintimd a çok fazla
Merhaba bende geçen ay düşük yaşadım bende bu ay adet gelmesi için ilaç kullandım ama gelmedi 5. Günü test yaptım çok silik ikinci bir çizgi çıktı bugünde 8. Gün ve lavaboya gittiğimde pecetede akintili pembe bı şey geldi acaba adetmi oluyorum yoksa yerlesme kanamasimi veya yinemi hamile kaldım da düşük yapıyorum hiç bilmiyorum moral 0

Merhaba bende geçen ay düşük yaşadım bende bu ay adet gelmesi için ilaç kullandım ama gelmedi 5. Günü test yaptım çok silik ikinci bir çizgi çıktı bugünde 8. Gün ve lavaboya gittiğimde pecetede akintili pembe bı şey geldi acaba adetmi oluyorum yoksa yerlesme kanamasimi veya yinemi hamile kaldım da düşük yapıyorum hiç bilmiyorum moral 0
Bitanem benimde çok silikti ilk hamilelikte bence hamilesinnn

Sen yarın direk hastaneye git mutlaka kan ver özele git hemen çıksın sonucun hatta imkanin varsa şimdi gitmelisin

Ilacın adı tarlusal mi

Ilacın adı tarlusal mi
Yok canım duphaston doktorum gebelik istediğim için zaten verdi bu eğer gebelik olursa bebeğin tutunmasini sagliyor eğer gebelik yoksa adet getiriyor. Şuan yine lavaboya gittim ve yine peceteye aynı şey geldi ama pedimde hiçbir şey yok iki saattir oldu daha yeni dünde belim gece çok ağrıdı bugünde biraz iş gördüm belim hafif ağrıyordu sonrasında bu akintimi diyin kan gibi bişey var ama çok açık beyaz akintiyla geliyo ama sadece beceteye pedimde bişey yok. Çok korkuyorum yinemi düşük yaşıyorum yarın sabah kan vercem

Ilacın adı tarlusal mi
Yok canım duphaston doktorum gebelik istediğim için zaten verdi bu eğer gebelik olursa bebeğin tutunmasini sagliyor eğer gebelik yoksa adet getiriyor. Şuan yine lavaboya gittim ve yine peceteye aynı şey geldi ama pedimde hiçbir şey yok iki saattir oldu daha yeni dünde belim gece çok ağrıdı bugünde biraz iş gördüm belim hafif ağrıyordu sonrasında bu akintimi diyin kan gibi bişey var ama çok açık beyaz akintiyla geliyo ama sadece beceteye pedimde bişey yok. Çok korkuyorum yinemi düşük yaşıyorum yarın sabah kan vercem
Buda yaptığım test gorunuyormu çizgi acaba testmi bozuk yanlış anlmdm gitti

Eklentiler

• Screenshot_20200225-000709.webp
    Screenshot_20200225-000709.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 491
Silik çizgiyi görüp kan tahlili yapmadınız mı anlamadım ?

Yumurtlamanın kaçıncı günündesiniz ona göre belli olur.

Silik çizgiyi görüp kan tahlili yapmadınız mı anlamadım ?
Hayır yamdm 10 gün olsun kesin gözüyle bakicaktkm aslında yarın kan verecektim. Ben geç yumurtluyorum adet düzensizliği var bendede ilaçta kullaniyorum ama olmdm bugünde böyle Bir şey yaşayınca korktum hani tekrar mi gebe kalip düşük yapıyorum diye.

Hamilesindir canım tarsual a on gün içinde olmuyosan hamilesin

Back
X