• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dusukten sonra adet olmayip hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar 27 ocak gibi düşük yaptım o günden bugüne adetim gelmedi doktorum tarlusal verdi kullan adetin gelir dedi 10 gün kullandım hap bitti ve hala adet olmadım 2 gün geçti midem bulaniyo çok baş dönmem var sizce hamile olabilirmiyim bu durumu yaşayan varmi
Merhaba canım bende 30 Ocak gibi düşük yaptım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü doktor bana da korunma denemeye devam et dedi geçenlerde ovulasyon testinde yumurtlama gördüm değerlendirdik. Şuan akıntı falan var bende de

Merhaba canım bende 30 Ocak gibi düşük yaptım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü doktor bana da korunma denemeye devam et dedi geçenlerde ovulasyon testinde yumurtlama gördüm değerlendirdik. Şuan akıntı falan var bende de
Ben hiç hesaplamadım canim bende ocak sonu gibi yaptım ve hergun nerdeyse birliktelik oldu yumurtlama olmuş mudur yani adet olmadan

Ben kendimde yaşamadım ama bi arkadaşımın yaşadığı durumu anlatayım. Düşük yaptı doktor 1 ay korun dedi. Kanaması bitti ertesi gün nasılsa yumurtlama olmaz diye korunmamış ve o ilişkiden hamile kaldı
Peki hamileliği nasıl geçti? Bi problem yaşadı mı?

Back
X