- 3 Eylül 2020
- 100
- 189
- 23
- 33
- Konu Sahibi sweetoctober
-
15.Güne göre silik biraz ama önemli olan düzenli artış iğne etkisi kalmaz bu zamana kan takibi yapınKozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün dün kan verdim 7.40 çıktı
Bunlarda bugünün testleri iğnenin etkisi yoktur inşallah
Bende yarın tekrar idrar yapağım biraz daha koyu olursa tekrar kan veririm15.Güne göre silik biraz ama önemli olan düzenli artış iğne etkisi kalmaz bu zamana kan takibi yapın
Merhabalar. 24 Ağustos adet günümden 2 gün sonra yaptığım test ile gebeliğimi öğrendim. Yaklaşık 5 haftalık olan hamileliğim 29 Ağustos ta başlayan kanamalar ile malesef düşükle sonuçlandı. Herhangi bir operasyon veya ilaç kullanmadan kendiliğinden düşük oldu. 3 gün önce lekelenmelerim tamamen sona erdi. En son geçen hafta cuma günü beta hcg değerim 260lara düşmüştü. Bundan sonrası için yeniden test yaptırmalı mıyım ? Doktor gerek olmadığını söyledi ama değer sıfırlanmış mıdır? Bir sonraki adetim tahmini ne zaman olur? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Senin geçen ayda testlerinde hep pozitif çıktı kan negatifti öyle değil mi yanlış hatırlıyorsam düzelt. Predictor çok güvenilir sanarak aldım iki kez kendimi hamile sandım ve kan negatifti burda çok kişinin başına gelmiş boşuna para verme ona normal kaset ile yapBende yarın tekrar idrar yapağım biraz daha koyu olursa tekrar kan veririm
bende 200 lere düştüğünde kontrolü bırakmıştim muhtemel sizinkide 1 haftaya sifirlanir yalniz size tavsiyem tekrar gebelik dusunuyorsaniz hormon değerlerinize baktirin 5 li test yaptirin.
gebelik süresince süt hormonu yani prolaktin yükseliyor. prolaktinin yuksekligi gebeliğe engeldir.
ayrica şuan kendinizi lohusa gibi düşünün ona göre ağır taşımayın, usutmeyin.
Öyle canım doğru hatırlıyorsun ama bu sefer kan verdim 7.40 çıktı yarın testim koyu çıkarsa demekki gebelik var oluyorSenin geçen ayda testlerinde hep pozitif çıktı kan negatifti öyle değil mi yanlış hatırlıyorsam düzelt. Predictor çok güvenilir sanarak aldım iki kez kendimi hamile sandım ve kan negatifti burda çok kişinin başına gelmiş boşuna para verme ona normal kaset ile yap
Bu konuda fazla bir bilgim yok, umarım sonuçlarınız sağlıklı bir gebeliğin habercisidirKozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün dün kan verdim 7.40 çıktı
Bunlarda bugünün testleri iğnenin etkisi yoktur inşallah
İnşallahh yarın yirmi küsur çıkar ikiye katlar hayırlı haberini bekliyorumÖyle canım doğru hatırlıyorsun ama bu sefer kan verdim 7.40 çıktı yarın testim koyu çıkarsa demekki gebelik var oluyor
Amin canımBu konuda fazla bir bilgim yok, umarım sonuçlarınız sağlıklı bir gebeliğin habercisidir
İnşallah canım yazarım sanaİnşallahh yarın yirmi küsur çıkar ikiye katlar hayırlı haberini bekliyorum
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, dikkate alacağım. Ilk gebelik bu şekilde oldu malesef. Sizin hamile olduğunuzu görüyorum, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Verdin mi kan canım sonuç nedirİnşallah canım yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?