Düşükten Sonra Beta Hcg Ne Zaman Sıfırlanır

Melek Ada

Bir mucize olsun artık...ve mucizem benimle...
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
1.690
2.847
133
7 mayısta 4. tüp bebek denememde bebeğimi 5+2 de kaybettim. Düşük kendi kendine gerçekleşti. Doktorum tamamen temizlenmesi için cytotec diye bir ilaç verdi ve tamamen temizlendiğini söyledi. 24 mayısta iki tane yumurta gördü 24 ve 21 boyutlarında. Korunmayın dedi ve ilişki önerdi. Çarşamba günü test yaptım 227 çıktı cuma günü de 173 çıktı. Şimdi bu yeni bir düşük mü yoksa önceki aydan kalan değer sıfırlanmadığı için devam mı ediyor. Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Doktorum yorum yapamıyorum ikisi de olabilir dedi.

Anca düsüyor cnm sen tekrar bidaha
Bir aydan fazla oluyor düşük yapalı canm. Düşük yaptığım gün 9700 ertesi gün 3500e düşmüştü. Çok hızlı düştü yani. Bu kadar sürede sıfırlanmadı mı diyosun

Düşüğün üstünden epey zaman geçmiş. Bu yeni olmalı bence de. Kimyasal gebelik filan belki de

Bende 10 haftalık kürtaj olmuştum 1 ay sonra bakıldığında bthcg 300 lerdeydi anca düşmüştü bi 10 güne sıfırlanır denmişti öylede oldu. Ama sizin bebek ve değer daha küçükmüş şimdiye çoktan sınırlanması gerekiyordu, mıiuhtemelen tekrar bi döllenme olmuş kimyasal gebeliğe dönüşüyor

Bende 10 haftalık kürtaj olmuştum 1 ay sonra bakıldığında bthcg 300 lerdeydi anca düşmüştü bi 10 güne sıfırlanır denmişti öylede oldu. Ama sizin bebek ve değer daha küçükmüş şimdiye çoktan sınırlanması gerekiyordu, mıiuhtemelen tekrar bi döllenme olmuş kimyasal gebeliğe dönüşüyor
Canm seninki büyük olmasına rağmen bir ay sonra değerin bayağı bir düşmüş benimki çok küçüktü. Açıkçası ben de yeni bir gebelik oluştuğunu düşünüyorum

Dünden beri çok çok hafif kahverengi lekelenme başladı. Bu niye oluyor acaba :KK61:

Back
X