Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 haftalık düşük yaptım. Kanamam bittiği hafta icraata başladı çünkü yeniden hamile kalmak istedim. Zaten doktor da şu kadar süre ilişkiye girmeyin falan dememişti.
ben kürtajda 18 gün sonra ilişkiye girdim ama eşim atık kızıma kardes istemiyor ve korunuyor bende deli gibi bebek istiyorum ne yapacam kızlar kanacagını bilsem sen korunma ben korunurum deyip hamile kalacam ama( öncekini öyle yapmıstım ama hala bilmiyor korunarak hamile kaldıgımı biliyor) şimdi nasıl kandırsam bilemiyorum lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnn
sla arkadaslar benim doktorum 12 haftaliktan kucuk olan dusuklerde iki hafta sonra iliskiye girilebilicegini soyledi bende alti haftalik dusuk yaptim kanamam bittikten sonra iki hafta bekle sonra iliskiye girebilirsin dedi
nilsucum madem esin korunuyor sende onunla ilsikye girmemekle cezalandir yani korunursan onunla ilsikyie girmiycegini soyle tabi sen bilirsin ama benimki sadece bir fikir