• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükten sonra gebe kalamamak

Canım ben geçen ay adetimin üçüncü günü kulalnmaya başladım doktor öyle dedi günde bir kez içtim sonra bayram olduğu için ilişkiye çok dikkat etmeden girdik şuanda da adetin dördüncü günü sabah olması gerekiyorken daha olmadı 3 günlük bir gecikme var
bir gelişme var m adet oldunuz mu

Bendede boyle olmuştu düşük sonrası gidip aşılama yaptım tavsiye ederim

Merhaba hanımlar ben 6 haftalık düşük yaptım denediğim 1.-2. Ay hemen hamile kalmıştım o gebeliğimde çokta düzenli değildi ilişki düşüğümü kendiliğinden yaptım kürtaj olmadım doktor gerek duymadı daha sonra 1 seneyi geçti hamile kalamadım korunmadık hiç eşimin sperm testleri güzel benim tahlillerim temiz ultrasonlar iyi sadece pıhtılaşmayla rahim filmi çekilmedim birçok takviye kullandım şuan da thancss woman kullanıyorum aranızda böyle anılar yaşayan varmı biliyorum herşey allahtan bir zamanı vardır inşallah şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim 💐
Merhaba

thancss woman kullandığınız da mı hemen gebe kaldınız​

Merhaba hanımlar ben 6 haftalık düşük yaptım denediğim 1.-2. Ay hemen hamile kalmıştım o gebeliğimde çokta düzenli değildi ilişki düşüğümü kendiliğinden yaptım kürtaj olmadım doktor gerek duymadı daha sonra 1 seneyi geçti hamile kalamadım korunmadık hiç eşimin sperm testleri güzel benim tahlillerim temiz ultrasonlar iyi sadece pıhtılaşmayla rahim filmi çekilmedim birçok takviye kullandım şuan da thancss woman kullanıyorum aranızda böyle anılar yaşayan varmı biliyorum herşey allahtan bir zamanı vardır inşallah şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim 💐
O yaptirmadigin testler önemli testler kuzum yaptır ona göre varsa bir sıkıntı tedavisini olursun hakkınızda hayırlısı olsun en kısa zamanda rabbim sağlıkla versin bebeğini sana

Merhaba

thancss woman kullandığınız da mı hemen gebe kaldınız​

Hayır onu kullandım bitirdim gebelik yine oluşmadı benim ilk denememde tutmuştu gebelik ama düşük yaptım sonra herşey kullandım ama oluşmadı

O yaptirmadigin testler önemli testler kuzum yaptır ona göre varsa bir sıkıntı tedavisini olursun hakkınızda hayırlısı olsun en kısa zamanda rabbim sağlıkla versin bebeğini sana
Amin inşallah şuan sadece hsg kaldı onuda perşembe günü çektiricem

Back
X