Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir gelişme var m adet oldunuz muCanım ben geçen ay adetimin üçüncü günü kulalnmaya başladım doktor öyle dedi günde bir kez içtim sonra bayram olduğu için ilişkiye çok dikkat etmeden girdik şuanda da adetin dördüncü günü sabah olması gerekiyorken daha olmadı 3 günlük bir gecikme var
Ben adet oldum malesef bugunbir gelişme var m adet oldunuz mu
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve sizde işe yaradı mıMerhaba thancss woman sizdede göğüs hassasiyeti yaptı mı adetime daha çok var göğüs hassasiyeti var bende uçları bile sizliyor
MerhabaMerhaba hanımlar ben 6 haftalık düşük yaptım denediğim 1.-2. Ay hemen hamile kalmıştım o gebeliğimde çokta düzenli değildi ilişki düşüğümü kendiliğinden yaptım kürtaj olmadım doktor gerek duymadı daha sonra 1 seneyi geçti hamile kalamadım korunmadık hiç eşimin sperm testleri güzel benim tahlillerim temiz ultrasonlar iyi sadece pıhtılaşmayla rahim filmi çekilmedim birçok takviye kullandım şuan da thancss woman kullanıyorum aranızda böyle anılar yaşayan varmı biliyorum herşey allahtan bir zamanı vardır inşallah şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim![]()
O yaptirmadigin testler önemli testler kuzum yaptır ona göre varsa bir sıkıntı tedavisini olursun hakkınızda hayırlısı olsun en kısa zamanda rabbim sağlıkla versin bebeğini sanaMerhaba hanımlar ben 6 haftalık düşük yaptım denediğim 1.-2. Ay hemen hamile kalmıştım o gebeliğimde çokta düzenli değildi ilişki düşüğümü kendiliğinden yaptım kürtaj olmadım doktor gerek duymadı daha sonra 1 seneyi geçti hamile kalamadım korunmadık hiç eşimin sperm testleri güzel benim tahlillerim temiz ultrasonlar iyi sadece pıhtılaşmayla rahim filmi çekilmedim birçok takviye kullandım şuan da thancss woman kullanıyorum aranızda böyle anılar yaşayan varmı biliyorum herşey allahtan bir zamanı vardır inşallah şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim![]()
Aşılama tedavisi ne oluyor hsg çekimi olucak perşembe günüBendede boyle olmuştu düşük sonrası gidip aşılama yaptım tavsiye ederim
Hayır onu kullandım bitirdim gebelik yine oluşmadı benim ilk denememde tutmuştu gebelik ama düşük yaptım sonra herşey kullandım ama oluşmadıMerhaba
thancss woman kullandığınız da mı hemen gebe kaldınız
Amin inşallah şuan sadece hsg kaldı onuda perşembe günü çektiricemO yaptirmadigin testler önemli testler kuzum yaptır ona göre varsa bir sıkıntı tedavisini olursun hakkınızda hayırlısı olsun en kısa zamanda rabbim sağlıkla versin bebeğini sana
Bir problem var mıydıHayır onu kullandım bitirdim gebelik yine oluşmadı benim ilk denememde tutmuştu gebelik ama düşük yaptım sonra herşey kullandım ama oluşmadı
Hsg çekilicem ama diğer tetkiklerimin hepsi normalBir problem var mıydı