• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükten sonra gebelik

Gecmıs olsun ınsallah güzel haberler alırız benım bırde tüp bebekti dün kontrole gıttım düşen parçamı da patolojıye gonderdıler o da temızdı doktor da bır sorun yok dedı zaten kürtaj olmadım normal düşük yaptım o yüzden adetunı gecırıp gebelik dusunebılırsın dedı benım 10 haftalıktı kesem bebek 8 . Haftada kalmıştı gelişimi durdu
merhaba,
geri ne zaman deneye başlayabilirsiniz dedi peki

Merhaba sorum var kızlar sizlere düşükten hemen sonra beta sıfırlanmadan hamile kalmak mümkün mü acaba bu arada on gün oldu düşüğü kendim yaptım kürtaj olmadım , parça da kalmadı ama tüp bebek gebeliği idi bu sekılde adet olmadan gebe kalan oldu mu
Rahmin durumu nasıl gözüküyordu kontrolde? Bazen yorum yapıyorlar rahim içi şu an düzensiz ya da rahim gayet iyi gözüküyor gibi. Size bir yorumda bulundu mu doktor?

Rahmin durumu nasıl gözüküyordu kontrolde? Bazen yorum yapıyorlar rahim içi şu an düzensiz ya da rahim gayet iyi gözüküyor gibi. Size bir yorumda bulundu mu doktor?
Evet ıyı bır sorun yok dedı şuan için de temiz şuan bır adet gecırıp gebelik düşün dedı ama benım gebelıgım tüp bebektı pcos var

Back
X