Düşükten sonra genetik tahlillerim kanama pıhtılaşma tahlillerimin hepsi yapıldı ...

bilgen35

OLACAK OLACAK.....
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
1.927
13
158
43
iyi günler doktor bey ben 3 yılda 4 düşük yaptırdım 3. düşükten sonra genetik tahlillerim kanama pıhtılaşma tahlillerimin hepsi yapıldı ama hepsi normal 2009 mart ayında laparoskopi yaptırdım infantil uterus denildi.fundus oranı1/3 isthmus oranı 2/3 olduğu söylendi ve ben haziran ayında tekrar bi düşük yaptım ve gittiğim her doktor farklı bir şey söylüyo en son gittiğim doktor uterus anomalilerinde uzman bi doktora gidin gerekirse ameliyat ederler dedi diğeri uterusun normal dedi kafam çok karıştı bana bilgi verirseniz sevinirim

iyi aksamlar birincisi düşükleri kacar haftalık yaptınız ikincisi rahminiz ile ilgili karar vrebimem icin hem filminizi hem de laparoskopi operasyonunu seyretmem lazım diger bir konu da genetik ve diger tahliileri bana gostermeniz lazım ki ben size aydınlatıcı bir bilgi verebileyim sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…