Düşükten sonra hamile kalamayanlar gelin dert ortağı olalım

Sa. Canim bi kere olan bidaha olur hic kafana takma bende gecen sene subatte bi düsük yasadim bi sene esimde bende düsünmedik tam subatta tekrar tam düsünmeYe basladik ve rabbime hamd olsun nisanda hamile oldugumu ögrendim hic kafana takma rabbim ol deyince olur

Sa. Canim bi kere olan bidaha olur hic kafana takma bende gecen sene subatte bi düsük yasadim bi sene esimde bende düsünmedik tam subatta tekrar tam düsünmeYe basladik ve rabbime hamd olsun nisanda hamile oldugumu ögrendim hic kafana takma rabbim ol deyince olur

Hayırlı olsun canım dua et benim için hamilelerin duası kabul olurmuş

Bende beklemedeym canım bekliyoruz yani geçen ay bays uğraşlar verdim ama yine hüsran bende oluruna bıraktım napaym

Sen neler yaptın canım tedaviye basladin mi
Yok canm tedavi olmadım yani sadece kontrole gidiyorum rahimde bi problem var mı diye oda.yok çok şükür geçen ay kürler inofolic falan kullandım ama bu ay adetimi çok getirdi o yüzden bıraktım bütün hepsini oluruna inşallah olursa olur böyle üstüne düşmeyeceğim

Aynen canım ya bunun için bir şeyler yapınca daha çok stres yapıyo insan oldumu olmadimi diye bende oluruna bıraktım rabbim ne zaman nasip ederse ozaman bekliycem

Arkadaslar ben bi düşük yaşadım ve hala beklemedeyim sizler neler yapıyorsunuz
Ben ekim ayinda yasadim ustelik bir de kurtaj olmak durumunda kaldim.Kasim ayinda yeniden denedik ama sonrasindaki 2 ay yine olmadi.Doktorum rahim filmi istedi sebebi de bu filmi cekerken tuplerine hava basinci oluyor eger tuplerinde yapisiklik tikaniklik varsa aciliormus.Sonrasinda cogu kisinin de 6 ay icinde hamile kaldigini okumustum keza bnm de oyle oldu filmden 1 ay snr hamile kaldim.

Hadi canım yaa gözün aydın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bende bu rahim filmini cektircem sen bu filmi anesteziylemi çektirdin normal mi

• Beğen
Reactions: Npn
düşükten 7,5 ay geçti. sanırım kabullenmeye başladım

Benimde 1.5 seneyi geçti bende ümitli değilim artık akışına bıraktım hatta artık istiyor muyum onu da bilmiyorum eskisi kadar kafama takmiyorum bu ay 12 gün gecikti reglim idrar testi negatif çıktı hastaneye dahi gitmedim en sonunda arkadaşım zoraki götürdü yine yoktu

Back
X