Düşükten sonra adet görmeden gebelik olur mu

İdrar testini yapmismiydiniz peki. Yaptıysanız gecikmeden kaç gün sonra belli olmustu hamile olduğunuz hatırlıyor musunuz acaba
Gecikmeden hemen sonra idrar testinde gördüm ama bikac kez tekrarladım testi silikti baya

Arkadaşlar merhaba
3 Haziran'da düşük yaşadım. Daha üç dört haftalık kadarmış. Maalesef tutunamadı. Şimdi ise hala regli olmadım. Kasıklarımda batma var. Baş dönmem mide bulantım ve mide yanmam var. 39 gün oldu düşüğün üstüne. Sizce tekrar hamile olma ihtimalim var mı. Test yapmaya da çekiniyorum açıkçası. Heveslenmek de istemiyorum ama açıkçası çok merak ediyorum. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı acaba lütfen yardimci olur musunuz 😊
Merhaba ben 5-6 haftalıkken düşük yaptım bir sonraki ay adet olmadan yeniden hamile kalmıştım olabiliyo, özellikle dusuklerden sonra bir sonraki gebelik oranı daha yüksek oluyor diyorlar

Merhaba ben 5-6 haftalıkken düşük yaptım bir sonraki ay adet olmadan yeniden hamile kalmıştım olabiliyo, özellikle dusuklerden sonra bir sonraki gebelik oranı daha yüksek oluyor diyorlar
Çok geçmiş olsun. Bu gün doktora gittiğimizde 5 buçuk haftalık gebesin dedi. Keseyi de gördük. 5 Ağustos'ta kalp atışlarını dinlemeye gidicez 😊

Back
X