Düşükten sonra hamile kalamıyorum

3tatlikardes

8.7.17 ~ 7.9.19 ~ 19.01.24
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.234
896
123
28
7 ay önce düşük yaptım ve 2 aydır adetlerim 10 gün gecikiyor hiç olmaz diye korkuyorum napacağım ben üzülüyorum

7 ay önce düşük yaptım ve 2 aydır adetlerim 10 gün gecikiyor hiç olmaz diye korkuyorum napacağım ben üzülüyorum
Stres yapma canım en büyük düşmanımız stres! Bende düşük yapmıştım dr 6 ay düşünme bebek demişti. Doğum kdr bünyeyi etkiliyormuş... Dr a gitsen kan değerlerine baktırsan iyi olur :KK66:

Nisan ayında düşük yaptım 3 haftalikti kanla gitti farkında bile değildim ama suan 14+2 haftalik hamileyim umudunu kaybetme sakin hiç beklemediğim anda geldi valla 6 ay boyunca o kadar bekledim ki sonra bıraktım ve o ay hamile oldugumu öğrendim
:anneadayı::anneadayı:

Stres yapma canım en büyük düşman o maalesef. Doktora git kontrol amaçlı tahlilleri ni yaptır olur Allah in izniyle. Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ilk adeti görüp tatile çıktık orda hamile kaldım çünkü hiç düşünüp stres yapmayıp tatilin tadını çıkarmıştım... Allah gönlüne göre versin

Nisan ayında düşük yaptım 3 haftalikti kanla gitti farkında bile değildim ama suan 14+2 haftalik hamileyim umudunu kaybetme sakin hiç beklemediğim anda geldi valla 6 ay boyunca o kadar bekledim ki sonra bıraktım ve o ay hamile oldugumu öğrendim
:anneadayı::anneadayı:
Nasıl düşünmeyi bırakıcam?

Baksanıza hepiniz hemen hamile olmuşsunuz düşükten sonra ya ben? :(

Bazi kurtajda enfeksiyon kapabiliyorsun. Enfeksiyon olunca gebe kalma sansin azaliyor. Doktora git bence. Bende ilk kurtajimda hic korunmadan 6 ay sonra hamile kaldim. Ayrica kurtaj yapan doktor agri kesici bile yazmadi. Agriyla acile gittim doktora anlattim olani. Agri kesici yazdi diger doktorada kizdi nasil agri kesici yazmaz diye. Belkide iltihap kaptim ondan hamile kalamadim.

İdrarimda da lökasit cikti. Yani cok iltihapli idrarim varmis. Hatta doktor dedi. Sen bu iltihapla hamile kalamazsin kalsan dahi duser dedi. İdrar sokturucu verdi

İdrarimda da lökasit cikti. Yani cok iltihapli idrarim varmis. Hatta doktor dedi. Sen bu iltihapla hamile kalamazsin kalsan dahi duser dedi. İdrar sokturucu verdi
Benim 2 aydır adetim 10 gün gecikiyor gecikince tabi idrar testi yapıyorum idrarım son bir aydır bulanık içinde tortu vardı böyle yüzen beyaz küçük parçalar gibi (afedersin)
Ve wcde de köpüklü geliyor idrarım. Doktora bu ay gittim işte perşembe bakcak inşallah temizdir dua et bana lütfen hamilesin..

Benim 2 aydır adetim 10 gün gecikiyor gecikince tabi idrar testi yapıyorum idrarım son bir aydır bulanık içinde tortu vardı böyle yüzen beyaz küçük parçalar gibi (afedersin)
Ve wcde de köpüklü geliyor idrarım. Doktora bu ay gittim işte perşembe bakcak inşallah temizdir dua et bana lütfen hamilesin..
Ins vardir benimde daha bebegim yok bi haftadir korunmiyoruz 11 eylülü bkliyorum bnde rabbim isteyen herkese versin

Ben hamile degilim cnm. Ama dua ederim. Uzulme herseyin hayirlisi olsun de :)elbet olur bebislerimiz. Benim 3 dusugum var inanki manevi olarak yikildim resmen. Ama biliyorum ki Rabbim birgun yuzumu guldurucek:) sende oyle dusun Allah buyuktur :)

Nasıl düşünmeyi bırakıcam?

Baksanıza hepiniz hemen hamile olmuşsunuz düşükten sonra ya ben? :KK43:
Düşünmeyi bırakmak çok zor gercekten ama benim ramazan ayının 15 inde öğrendim 4 ihaftalikmis gerçekten o ay takmadim ramazan gelicek diye sevindim temizlik su bu derken test bile almadım o ay oldu ...

Üzme canını bir doktora git. Kan testi yapsınlar yumurtaliklarini kontrol etsinler. İlla doğal yolla kalmak için bekleme ilaç tedavisi var bunun aşılamasi tüp bebeği. Sen de belki sıkıntı yoktur esinde problem vardır. Erkeklerin sperm durumları yediklerine ictiklerine göre çok kolay etkileniyor. Ve evet stres hamileliğin önünde en büyük etken malesef.

2015 ocakta kürtaj oldum 2016 mayısta hamile kalabildim. Zor,sıkıntılı, yorucu bir süreç biliyorum.öncelikle dr.a gidip kontrolden geç,sonra hormonlarını kontrol ettir herşey normalse Allah in izniyle hamile kalirsin.takıntı haline getirme.insan illa ki düşünmeden edemiyor.bu ay hamile kalicam yerine ocağa kadar hamile kalicam de kendine zaman tanı.Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah bir an evvel

2015 ocakta kürtaj oldum 2016 mayısta hamile kalabildim. Zor,sıkıntılı, yorucu bir süreç biliyorum.öncelikle dr.a gidip kontrolden geç,sonra hormonlarını kontrol ettir herşey normalse Allah in izniyle hamile kalirsin.takıntı haline getirme.insan illa ki düşünmeden edemiyor.bu ay hamile kalicam yerine ocağa kadar hamile kalicam de kendine zaman tanı.Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah bir an evvel
Amin kızlar Allah razı olsun inşallah

Back
X