- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 28
- Konu Sahibi 3tatlikardes
7 ay önce düşük yaptım ve 2 aydır adetlerim 10 gün gecikiyor hiç olmaz diye korkuyorum napacağım ben üzülüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yapma canım en büyük düşmanımız stres! Bende düşük yapmıştım dr 6 ay düşünme bebek demişti. Doğum kdr bünyeyi etkiliyormuş... Dr a gitsen kan değerlerine baktırsan iyi olur7 ay önce düşük yaptım ve 2 aydır adetlerim 10 gün gecikiyor hiç olmaz diye korkuyorum napacağım ben üzülüyorum
Cnm bnde mayista dusuk yaptim 1 ay korundum diger ay tekrar hamile kaldim sogan kuru uygulamistim onun etkisi var mi bilmiorum ama dene bncedeKizlar bzde 1 haftadir korunmuyoruz sogan kürünüde uygulamak istiyrm acaba bi sorun olurmu
Nasıl düşünmeyi bırakıcam?Nisan ayında düşük yaptım 3 haftalikti kanla gitti farkında bile değildim ama suan 14+2 haftalik hamileyim umudunu kaybetme sakin hiç beklemediğim anda geldi valla 6 ay boyunca o kadar bekledim ki sonra bıraktım ve o ay hamile oldugumu öğrendim
![]()
Sizdemi dusuk yaptiniz ?Nasıl düşünmeyi bırakıcam?
Baksanıza hepiniz hemen hamile olmuşsunuz düşükten sonra ya ben?![]()
7 ay önce düşük yaptım ve 2 aydır adetlerim 10 gün gecikiyor hiç olmaz diye korkuyorum napacağım ben üzülüyorum
EvetttSizdemi dusuk yaptiniz ?
Uzulmeyin ins olur dua edinEvettt![]()
Benim 2 aydır adetim 10 gün gecikiyor gecikince tabi idrar testi yapıyorum idrarım son bir aydır bulanık içinde tortu vardı böyle yüzen beyaz küçük parçalar gibi (afedersin)İdrarimda da lökasit cikti. Yani cok iltihapli idrarim varmis. Hatta doktor dedi. Sen bu iltihapla hamile kalamazsin kalsan dahi duser dedi. İdrar sokturucu verdi
Ins vardir benimde daha bebegim yok bi haftadir korunmiyoruz 11 eylülü bkliyorum bnde rabbim isteyen herkese versinBenim 2 aydır adetim 10 gün gecikiyor gecikince tabi idrar testi yapıyorum idrarım son bir aydır bulanık içinde tortu vardı böyle yüzen beyaz küçük parçalar gibi (afedersin)
Ve wcde de köpüklü geliyor idrarım. Doktora bu ay gittim işte perşembe bakcak inşallah temizdir dua et bana lütfen hamilesin..
Benim 2 aydır adetim 10 gün gecikiyor gecikince tabi idrar testi yapıyorum idrarım son bir aydır bulanık içinde tortu vardı böyle yüzen beyaz küçük parçalar gibi (afedersin)
Ve wcde de köpüklü geliyor idrarım. Doktora bu ay gittim işte perşembe bakcak inşallah temizdir dua et bana lütfen hamilesin..
Düşünmeyi bırakmak çok zor gercekten ama benim ramazan ayının 15 inde öğrendim 4 ihaftalikmis gerçekten o ay takmadim ramazan gelicek diye sevindim temizlik su bu derken test bile almadım o ay oldu ...Nasıl düşünmeyi bırakıcam?
Baksanıza hepiniz hemen hamile olmuşsunuz düşükten sonra ya ben?![]()
2015 ocakta kürtaj oldum 2016 mayısta hamile kalabildim. Zor,sıkıntılı, yorucu bir süreç biliyorum.öncelikle dr.a gidip kontrolden geç,sonra hormonlarını kontrol ettir herşey normalse Allah in izniyle hamile kalirsin.takıntı haline getirme.insan illa ki düşünmeden edemiyor.bu ay hamile kalicam yerine ocağa kadar hamile kalicam de kendine zaman tanı.Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah bir an evvel7 ay önce düşük yaptım ve 2 aydır adetlerim 10 gün gecikiyor hiç olmaz diye korkuyorum napacağım ben üzülüyorum
Amin kızlar Allah razı olsun inşallah2015 ocakta kürtaj oldum 2016 mayısta hamile kalabildim. Zor,sıkıntılı, yorucu bir süreç biliyorum.öncelikle dr.a gidip kontrolden geç,sonra hormonlarını kontrol ettir herşey normalse Allah in izniyle hamile kalirsin.takıntı haline getirme.insan illa ki düşünmeden edemiyor.bu ay hamile kalicam yerine ocağa kadar hamile kalicam de kendine zaman tanı.Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah bir an evvel