- Emoji Skoru
- 269
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi tugbacozar
canlarım internete gıremedım.bebişimiz varya oradayız genelde dayanamayıp gıdiyoruz.iiyi akşamlar diliyorum
tugbacım ilk dr. kontrolün ne zaman canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım internete gıremedım.bebişimiz varya oradayız genelde dayanamayıp gıdiyoruz.iiyi akşamlar diliyorum
tugbacım ilk dr. kontrolün ne zaman canım.
merhaba arkadaşlar benim 1 aylık bebeğim düştü torch testinde kızamık geçirdiğimi öğrendik ve bundan dolayı bebeğin düştüğünü bu şekilde düşük yapan varmı 4 ay oldu ama hala hamile değilim![]()
merhaba arkadaşlar benim 1 aylık bebeğim düştü torch testinde kızamık geçirdiğimi öğrendik ve bundan dolayı bebeğin düştüğünü bu şekilde düşük yapan varmı 4 ay oldu ama hala hamile değilim![]()
ayın sonunda canım ancak ozaman görebılırız dedı doktorum
ayın sonunda canım ancak ozaman görebılırız dedı doktorum
evet canım kullanıyorum ama o bebeğin gelişimi için demişti doktor sen hamilemisin![]()
[sıze="3"]bende hamileyım artıkkk:)[/sıze]
ama keseyi gördünüz deilmi o günün 2 gün geçsin çıkıyor cnm.bebişin kalp atışlarınıda ay sonunda duyarsınız insaallahh canımmm.dualarım hep seninle....banada dua et cnmm çok ihtiyacım var![]()
kızlar dünden beri karnımda agrı var.kullandıgım haplardan olabılırmı. birde sabah kalktıgmda buyuk tuvaletım siyah gelldı.
korkma canım karın ağrısı o kadarda önemli değil.sırt ağrısı tehlikelidir. yinede doktorunaa bir görün. o kadar da çok düşünme. işlerolacağına varır.sağlıcakla allah kucağına almayı nasip etsin.![]()
nekadarlık Allah tamamını erdirsin canım darısı tüm isteyenlere inş..![]()
CANIM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN TORCH NİN ne oldugunu anlamış deilim cahilligime ver biraz daha açarmısın bu test nasıl yapılıyor bebegemi sanamı yapılıyor
benimde reglmim 2 gün gecikti idrar testi yaptım çıkmadı inş. hamileyimdir![]()
benimde reglmim 2 gün gecikti idrar testi yaptım çıkmadı inş. hamileyimdir![]()