Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra hemen hamile kalan var mı? Önerileriniz var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tgcdemr

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
75
15
8
31
5+4 sağlıksız olduğu için düşük yaptım 20 ekimde kanamam başladı ve bitti şimdi bu ay hamilelik istiyorum doktorumda olursa olur yoksa ilaca başlarız olur dedi

5+4 sağlıksız olduğu için düşük yaptım 20 ekimde kanamam başladı ve bitti şimdi bu ay hamilelik istiyorum doktorumda olursa olur yoksa ilaca başlarız olur dedi
Ben 4 buçuk ay sonra hamile kaldım. Doktorum korunma dedi. Ama şöyle bi durum var ilk adet kırk gün sonra oluyor ve bu süreçte yumurtlamayı yakalamak çok zor oluyor. Ayrıca ilk ay hormonlar hala aktif olduğu için bebek fikrini düşünmeden geçirmek daha mantıklı. Sonraki aylarda akıntının arttığı günlerde iki günde bir ilişki (3 ilişki) hamileliği hızlandırıyor. Ben 2 sene ovulasyon testi kullandım artık gerek duymuyorum akıntıdan belli oluyor

Gün aşırı yapacağım ben de kısmet bakalım tutacak mı inşallah tutsun ya çok üzüldüm düşükle sonuçlanmasına

Düşen bebek ardında eşimi bırakır derler..gerçekten de öyle oluyor.. Beş haftalık hamileyken kese yer değiştirdiği için düşük yapmıştım.. Beş ay sonra tekrar hamile kaldım 🙂👏😍üstelik tek tüp ve çift rahimli olduğum halde🤲🤲🤲🤲

Bende bu ay deneyeceğim çok istiyorum inşallah olur çok üzücüymüş kalbimde büyük boşluk var

Bende bu ay deneyeceğim çok istiyorum inşallah olur çok üzücüymüş kalbimde büyük boşluk var
Üzülmeyin ben deilk gebeligimde kalp.durmasi yüzünden kürtaj oldum. Düşük daha iyi bu durumdan. Bana en az 3 yada 6 ay korun demişti. 3. Ay hamileydim. Sana onerimfolikasit i kullanmaya devam.et. kısa.sürede kalacaksın yeniden canım üzülme. Ne.yazık ki artık bu durum çok yaygin

Düşen bebek ardında eşimi bırakır derler..gerçekten de öyle oluyor.. Beş haftalık hamileyken kese yer değiştirdiği için düşük yapmıştım.. Beş ay sonra tekrar hamile kaldım 🙂👏😍üstelik tek tüp ve çift rahimli olduğum halde🤲🤲🤲🤲

Merhaba yazınızı okudum ben de 2 aydır evliyim ve çift rahimli olduğumu öğrendim. Normal yollarla gebe kalabiliyor muyuz

Back
X