düşükten sonra hemen hamile kalan var mı?

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
163
42
Diğer
hemen amile kalmak istiyorum ama bir yandanda korkuyrum aynı sey olr die hemen hamile kalıp sorunsuz geciren var mı...

Canım benim bir arkadaşım kalmıştı, ikizdi bebekleri birini düşürdü diğeri dünyaya geldi.
Elbette kalan ve sorun yaşamayanlar var.
Ama benim doktorum vücudun düzene girmesi, rahmin kendisini toparlaması için en azından iki adet görülmesinin daha iyi olduğunu söylemişti.
Hem hamile kalmadan iki ay önce folicplus kullanımının düşükleri önlemede büyük etkisi varmış..
Bence iki ay falan folic plus kullan, kontrollerini yaptır.
İnşallah bir dahaki hamileliğin sorunsuz geçer canım.

BEN 6 MARTTA DUSUK YAPTIM VE HIC KORUNMADIM 2 AYDIR GELEN GIDEN YOK BENCE KURTAJ OLMADIYSAN HIC KORUNMA CUNKU HEMEN ISTEDIGINDE OLMUYOR BEBEK:emir_bebek:

bnm pek agrım falam olmadı ilk gün düstü parca geldi o kadar sonra 4 gün kan geldi az az simdi bitti allah sükur ne agrım nede bi rahatsızlıgım var vucudum kendinde ama tabi rahim ne durumda biemiyorum doktor 15 gün sonra gel demişti c tesi gidiceö

düşükten bır ay sonra hamıle kaldım..

dr korun ya da korunma demedi..

su an 8 aylık hamıleyım..

angel uzun zamandır girmiyodum dün okudum bebeğini kaybettiğini geçmiş olsun canım bende 13 nisanda bebeğimi kaybettim kalp atışı olmadığı için aldılardr 6 ay korunmamı önerdi ama bende korunmama kararı aldım umarım iyi haberlerini alırım bu sefer sağlıklı sıhatlı aynı şeyleri yaşamadan mutlu hamilelikler yaşarız Allahın izniyle

angel uzun zamandır girmiyodum dün okudum bebeğini kaybettiğini geçmiş olsun canım bende 13 nisanda bebeğimi kaybettim kalp atışı olmadığı için aldılardr 6 ay korunmamı önerdi ama bende korunmama kararı aldım umarım iyi haberlerini alırım bu sefer sağlıklı sıhatlı aynı şeyleri yaşamadan mutlu hamilelikler yaşarız Allahın izniyle

niye okadar cok zaman dedi ki

Ben de 1 hafta oldu kürtaj olalı ,6 haftalıktı.
İlk adetten sonra başlamayı düşünüyorum çalışmalara inşallah... Bu hamileleğimin nasıl olduğunu anlayamamamıştım.Sadece bir kez denemiştik ve olmuştu çünkü. Tam olarak emin değildim çocuk fikrinden, hem istiyor hem de korkuyordum.Ama öğrenince her şey çok güzel bir hal almıştı.Deli gibi havalara uçmuştum. Kaybedince de tepe taklak oldum:çok üzgünüm: Umarım yeniden çabucak hamile kalırım.Sağlıkla taşırım........

bnm hala kanama var sizin ne kadar sürmüştü düskten sonra...

bnm hala kanama var sizin ne kadar sürmüştü düskten sonra...

Benim 11 gün sürdü.. Ben çok kötü geçirdim yaa çok kanamam olmuştu..:çok üzgünüm:
ALLAH birdaha yaşatmasın rabbim ne verirse hayırlısını versin...

çok saol canım sanada gecmıs olsun,Allahım bızı bunlarla imtıhan edıyor ama olsun saglık olsun ben ınanıyorumkı 2.ler cok saglıklı olcak:ecrin_bebek::emir_bebek:

Ben de 1 hafta oldu kürtaj olalı ,6 haftalıktı.
İlk adetten sonra başlamayı düşünüyorum çalışmalara inşallah... Bu hamileleğimin nasıl olduğunu anlayamamamıştım.Sadece bir kez denemiştik ve olmuştu çünkü. Tam olarak emin değildim çocuk fikrinden, hem istiyor hem de korkuyordum.Ama öğrenince her şey çok güzel bir hal almıştı.Deli gibi havalara uçmuştum. Kaybedince de tepe taklak oldum:çok üzgünüm: Umarım yeniden çabucak hamile kalırım.Sağlıkla taşırım........

gecmıs olsun canım inş yıne fazla bekletmeden gelır bebişin,kendını uzme her şerde bır hayır vardır

bende düşükten sonra hemen hamile kaldım kürtaj olduğum için 3 ay korunma süresi vermişti dr um geçen ay bitti süremiz ve bu ay hamileyim...rabbim tüm isteyenlere yaşatsın....

bn kürtaj olmadım ama hala kan geliyo o yüzden acaba parcamı kladı die aklıma geliyo c tesi cagırmıstı gidince kaldıysa kürtaj yapar bakalım ne zaman saglıklı uzun ömürlü olacaksa o zamn gelsin bebişlerimiz her gece rüyamda bebek görüyorum hele dün kucagıma ladım kokladım sanki kokusu suan bile burnumda cok gercek gibibir rüyaydı allah bi daha boyle bi acı yasatmasın saglıklı bebiler versin insallah..

bn kürtaj olmadım ama hala kan geliyo o yüzden acaba parcamı kladı die aklıma geliyo c tesi cagırmıstı gidince kaldıysa kürtaj yapar bakalım ne zaman saglıklı uzun ömürlü olacaksa o zamn gelsin bebişlerimiz her gece rüyamda bebek görüyorum hele dün kucagıma ladım kokladım sanki kokusu suan bile burnumda cok gercek gibibir rüyaydı allah bi daha boyle bi acı yasatmasın saglıklı bebiler versin insallah..

ne kadarlık dusuk yapmıstın canım,bende bebiş ruyalarını cok goruyorum bilinç alımıza yerlestırıyoruz o yuzden

arkadaşlar bende 5 gün önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı adetimden de 4 gün geçmişti sonra doktora gidip kan testi yaptırdım hcg değerim 67.50 çıktı doktorum düşük ve dış gebelik riskim olduğunu ve bu değerin yükselmesini söledi ve ben akşamına adet oldum çok az kan geliodu bugün yine test yaptırdım değer 15.30 düşmüş doktorum kimyasal düşük yaşıosun dedi çarşamba bakalım tekrar sıfırlanması lazım dedi ama bugün kanamam da durdu kafam karıştı şimdi benim tekrar test yapınca tekrar yüksel olasılığı varmı sizce çok moralim bozuk çok istemiştik mafoldumben :( bilgilendirin lütfen ihtiyacım var:(

Back
X