düşükten sonra ilk adet

hukukcu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
1.051
994
158
35
arkadaşlar kolay gelsin ben 20 gün önce düşük yaptım.. 6 haftalıktı ve kendiliğinden düştü, kürtaj olmadım.. bugün kanamam başladı.. bu adet kanaması mıdır?.. düşükten 20 gün sonra adet olmak normal midir?.. siz ne zaman adet oldunuz?.. bu benim 2. düşüğüm bir sıkıntı olmasından korkuyorum, her şeyden korkuyorum artık..

Canım bi dr git görün derim ben benim üç hafta kanamam oldu 40.günde adet kanamam oldu senin ki şu anda düşükten kayanaklı kanama olabilir için temizlensin diye ilaç veriyorlarondandır belki

Canım bi dr git görün derim ben benim üç hafta kanamam oldu 40.günde adet kanamam oldu senin ki şu anda düşükten kayanaklı kanama olabilir için temizlensin diye ilaç veriyorlarondandır belki

teşekkürler canım.. benim düşük kanamam bittikten sonra hiç lekelenmem bile olmadı.. doktora da gitmiştim rahim tertemiz, hiç bir şey kalmamış dedi.. beta değerim de düştü.. o yüzden adet kanaması diye düşündüm ama bilmiyorum..

merhaba benim de bugün düşükten sonra 22. günüm ve adet oldum halbuki korunmuyordum siz ilk adetten sonra mı hamile kaldınız

Arkadaşlar benimde düşügümün üzerinden iki ay gecti hala adet olamadım bi sorun mu var acaba

Mayıs ayında düşük yapmıştım kürtaj değil doğal şekilde düştü yaklaşık bir ay sonra adet kanaması oldu..düşük sonrası içinde parça kalma olayı var belki ondan olabilir sizin..rabbim kimseye yaşatmasın

Ama hiç agrım yok bende dogal yolla düşürdüm cok zor gercekten Rabbim sabır versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…