düşükten sonra kan uyuşmazlığı iğnesi

sevgia

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
223
3
296
Çorum
arkadaşlar 7 haftalıktı ama kese görünmemişti düşük yaptım. kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmadım. doktorum gerek yok dedi. ama ben yine merak ediyorum gerekli miydi acaba?

geçmiş olsun, benim iki düşüğüm var ve ikisinde de uyuşmazlık için iğne olmadım, 3. hamileliğimde uyuşmazlık iğnesini yaptırdım doğumdan sonra kızımın kan grubu benimle aynı olduğu için tekrar yapılmasına gerek görülmedi, ama ilk düşüğümde ben bu iğneyi olmam gerektiğini bilmiyordum, 2. düşüğümde de test yapıldı ve yapılan teste göre doktorum gerek görmemişti

geçmiş olsun, benim iki düşüğüm var ve ikisinde de uyuşmazlık için iğne olmadım, 3. hamileliğimde uyuşmazlık iğnesini yaptırdım doğumdan sonra kızımın kan grubu benimle aynı olduğu için tekrar yapılmasına gerek görülmedi, ama ilk düşüğümde ben bu iğneyi olmam gerektiğini bilmiyordum, 2. düşüğümde de test yapıldı ve yapılan teste göre doktorum gerek görmemişti

sağolasın canım. ilk düşüğün kaçıncı haftada olmuştu. doktora güvenmeli miyim şimdi

sağolasın canım. ilk düşüğün kaçıncı haftada olmuştu. doktora güvenmeli miyim şimdi

ilk düşüğüm 8 ya da 9. haftadaydı sanırım, bence doktoruna güven zaten bu iğnenin doğum veya düşükten sonraki 72 saat içinde yapılması gerekiyor, bilmiyorum siz bu süreyi geçirdiniz mi?

selam öncelikle geçmiş olsun. ben de 1 ay önce kürtaj oldum. bebeğimin kalbi atmamışı. 7 haftalıktı. kürtajdan hemen sonra kan uyuşmazlığı olduğu için iğne yaptılar. ben 2 doktora gitmiştim. ikise de yapacağız demişti. yaptılarda. istersen başka bir doktora daha git sor. için rahatlar en azından.

selam cok ılgınç benım ıkı dusuk bır ıkı erken dogumum var hepsınde yapıldı ıgne drum hıc ıhmal etmedı sonrakı gebelıkler ıçın onemlı dedı hep....saglıkla gelsın mleklerınız

Back
X