düşükten sonra

misslavina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
64
42
3
36
kızlar ilk hamileliğimde bebegim 8 haftalıkken karnımda öldü ve kürtaj oldum. kürtaj patoloji sonucum temiz çıktı ve kanama pıhtılaşma testi yaptırmak istedim doktor yapmadı 3 kere olması gerekiyor diye. bende gittim özelde yaptırdım trombofoli paneli testi ve temiz çıktı sizce yeniden hamile kalmalımıyım

Cnm bnde iki düşük yaşadım aralarında 6 ay süreyle hamile kalmiştim düşecek olsa elinden bişey gelmiyor zaten ikinci düşükten Sonra korunmak istedim tekrar hamile kalırsam o da düşer diye düşünüyordum ama iki ay içinde hamile kaldım çok şükür şimdi beş buçuk aylıgız bnce bırak nasipte varsa oluyo zaten

yasım daha küçük doktor rahim kendini hazırlıyo olabilir dedi ama ben cok korkuyorum bi daha yasamak istemiyorum cok kararsızım
Sen bilirsin tabiki cnm bn ilk düşükten Sonra hemen olsun demiştim olmadı 6 ay Sonra oldu maalesef o da düştü. Üçüncüde iki ay Sonra geldi bnce beklemek o kadar işe yaramıyor hem tahlillerinde temiz çıkmış.

Canım benimde 2 düşüğüm oldu 4 ay arayla sonra üstünden bi 5 ay geçti 3. Ye hamile kaldım şimdi 8 buçuk aylık hamileyim korkma yani benimde yaşım daha küçük

Ayrıca ben 2 düşük yaptığımda bana bir çok test yaptılar benden 4 tüp kan aldılar eşimden 1 tüp kan aldılar genetik bölüme yönlendirmişlerdi aile köklerine falan bakıyorlar düşük sakat yada ölü doğum yapan var mı sülalede diye sonra 1 ay sonra sonuçlar çıkmıştı kanda çok hafif pıhtılaşma olduğu söylendi onun içindr kan sulandırıcı veritorlar zaten coraspin

4 yil once kurtaj oldum ayni sebepten. kurtajdan bi sonraki ay hamile kaldim. oglum 3 yasinda suan

darisi basiniza en hayirli zamanda insallah.

Bende 9 haftalikken bebegimin kalbi atmiyordu ilacla sanci verip dusurduler parca kaldi diyerekte 2 kez kurtaj gibi cabli canli rahim temizleme yaptilar ve banada test falan yapmadilar dedigin gibi 3 kez olmasi lazimmis sacmaliga bak bende bir adet gorup korunmayi birakicam

allaha şükür ben kürtajda fln bi sorun yasamadım. doktorlar ilk bebek gayet normal diyorlar amabenim içim rahat etmedi yaptırdım testleri ondada bişey çıkmadı korunmayı bırakmalıyım sanırım

allaha şükür ben kürtajda fln bi sorun yasamadım. doktorlar ilk bebek gayet normal diyorlar amabenim içim rahat etmedi yaptırdım testleri ondada bişey çıkmadı korunmayı bırakmalıyım sanırım
Hic birsey cikmamasina cok sevindim ben sizin yerinizde olsam birakirdim bir arkadasim 3 aylik kaybetti bebegini 1 kere adet gorup hemen hamile kaldi simdi cok ciici bi kizi var rabbim bizlerede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…