- 20 Nisan 2017
- 64
- 42
- 3
- 36
- Konu Sahibi misslavina
-
Sen bilirsin tabiki cnm bn ilk düşükten Sonra hemen olsun demiştim olmadı 6 ay Sonra oldu maalesef o da düştü. Üçüncüde iki ay Sonra geldi bnce beklemek o kadar işe yaramıyor hem tahlillerinde temiz çıkmış.yasım daha küçük doktor rahim kendini hazırlıyo olabilir dedi ama ben cok korkuyorum bi daha yasamak istemiyorum cok kararsızım
başka bir tahlil yaptırmamız gerekiyor mu acabaSen bilirsin tabiki cnm bn ilk düşükten Sonra hemen olsun demiştim olmadı 6 ay Sonra oldu maalesef o da düştü. Üçüncüde iki ay Sonra geldi bnce beklemek o kadar işe yaramıyor hem tahlillerinde temiz çıkmış.
Bilmiyorum cnm banada yapmadılar üç düşük olması lazım dediler .başka bir tahlil yaptırmamız gerekiyor mu acaba
bi neden söylediler mi sanaBilmiyorum cnm banada yapmadılar üç düşük olması lazım dediler .
inşallah öyle olur Allah bağışlasın oglunuzuda darısı bana olur inş4 yil once kurtaj oldum ayni sebepten. kurtajdan bi sonraki ay hamile kaldim. oglum 3 yasinda suan
darisi basiniza en hayirli zamanda insallah.
allaha şükür ben kürtajda fln bi sorun yasamadım. doktorlar ilk bebek gayet normal diyorlar amabenim içim rahat etmedi yaptırdım testleri ondada bişey çıkmadı korunmayı bırakmalıyım sanırımBende 9 haftalikken bebegimin kalbi atmiyordu ilacla sanci verip dusurduler parca kaldi diyerekte 2 kez kurtaj gibi cabli canli rahim temizleme yaptilar ve banada test falan yapmadilar dedigin gibi 3 kez olmasi lazimmis sacmaliga bak bende bir adet gorup korunmayi birakicam
Hic birsey cikmamasina cok sevindim ben sizin yerinizde olsam birakirdim bir arkadasim 3 aylik kaybetti bebegini 1 kere adet gorup hemen hamile kaldi simdi cok ciici bi kizi var rabbim bizlerede nasip etsinallaha şükür ben kürtajda fln bi sorun yasamadım. doktorlar ilk bebek gayet normal diyorlar amabenim içim rahat etmedi yaptırdım testleri ondada bişey çıkmadı korunmayı bırakmalıyım sanırım
inş ama şu içimdeki korku bi gitseHic birsey cikmamasina cok sevindim ben sizin yerinizde olsam birakirdim bir arkadasim 3 aylik kaybetti bebegini 1 kere adet gorup hemen hamile kaldi simdi cok ciici bi kizi var rabbim bizlerede nasip etsin
Canim rabbim iki tas arasinda ot bitiriyor asla cocugun olmaz denilen kisiler evlat sahibi oluyor kendini oyle teselli etmen lazim rabbim ol der olur nasipte varsa ben kendimi oyle yatistiriyorum ve rahatlatiyor insaniinş ama şu içimdeki korku bi gitse
Hyr çok normal dediler :/bi neden söylediler mi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?