dusukten sonraki adet kanamasi hakkinda yardim

PrensesEla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
80
0
86
A.B.D.
Merhabalar

Ben 17 subatta 5 haftalik bebisimi dusurdum ama gunum cok gecti hala adet olmadim.
Bu normal mi ya yoksa simdi hamile olma ihtimalim var mi????
Hemen hamile kalinirmiki???ohaoldumsmile

geçmiş olsun canım bende 40 günlük düşük yaptım. ve hemen ardından hemaile kaldım. bence sende hamilesin.

düşükten sonra için temiz olduğuı için hamile kalman daha kolay oluyor. işallah hamilesidr. çünkü düşüğün acısı yeni bir hamilelikle tamamen geçiyor.

Merhabalar

Ben 17 subatta 5 haftalik bebisimi dusurdum ama gunum cok gecti hala adet olmadim.

11 şubatta düşük yaptım hala adet olmadım. Ben de günüm geçince hamileyim diye heveslenmiştim ama negatifi gördüm. Düşükten sonra ilk adet gecikebiliyormuş. Şimdi yeniden çalışmalara başlamak için sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum ama ne gelen var ne giden. Korkmaya başladım. Bende durum böyle oldu ama inşallah sen hamilesindir.

dun yaptim testi negatif cikti...
Yani okudum bayagi 40 gune kadar gecikme olabiliyormus ama benim adetim hic o kadar gecikmedigi icin simdi dort gozle bekliyorum adet olmayi...
insallah gelecek ay hamile oluruz :)

yok canım ben doktor tavsiyesiyle hamile kaldım. doktor folik asit verdi onu kullandım ve hamile kaldım

Merhabalar

düşükten sonra benim adet düzenim düşük yaptığım tarihe göre değişmişti.. çok gecikme olmadı, ama burda çok okudum 40 gün sonra adeti başlayanları.. tamamen fizyolojik galiba.. birde hamilelikten önce adetler çok düzenliyse ona göre de değişiyor olabilir...

kirmizi karti dun gordummm :) Cok sukur 40 gun beklemedim . O kadar bekleseydim catlardim heralde...
Artik yumurtlama tarihini ve preseed kullanacagim gunleri bekliyorum..
bakalim hayirlisi..

Bu arada bana doktorum dusukten sonra 1 ay bekle demisti. Biz dikkat etmistik ama bu isler belli olmuyorkaydirigubbakcemile3

Darısı başıma. Ben de biran önce adet olsam da hemen çalışmalar başlasam.Ben de bugün internetten ovaluasyon testi sipariş verdim. Ne hallere düştük adet olduğumuza sevinir olduk.

Insallah premete.. Ben de henuz preseed almadim ama bu ay hem ovulasyon testi hemde preseed alicam.. Sonuc bakalim ne olacak..
Bakalim belki ikimizde hamile oluruz :)

Darısı başıma. Ben de biran önce adet olsam da hemen çalışmalar başlasam.Ben de bugün internetten ovaluasyon testi sipariş verdim. Ne hallere düştük adet olduğumuza sevinir olduk.

arkadaşım bi mahsuru yoksa hangi siteden aldığını ve kaç tene olduğunu bide fiyatını bilmiyorumkismileöğrenebilirmiyim

preseed hakkinda forumda cok genis bilgi bulabilirsin.
preseed kisaca bir cesit vajinal nemlendirici aama hamile kalmana yardim ediyor.
spermlerin kolayca dollemesini sagliyor...
internetten filan alabilirsin...

arkadaşım bi mahsuru yoksa hangi siteden aldığını ve kaç tene olduğunu bide fiyatını bilmiyorumkismileöğrenebilirmiyim

Gıymatlım ben gittigidiyor'dan aldım. Laboquick marka 18 tane ovaluasyon testi, 4 tane gebelik testi 25 tl.

Son düzenleme:
Back
X