Geçmiş olsun, bebeğiniz büyükmüş. Benim doktorum profesör, 22 haftalık kaybımdan sonra 6 ay beklememi söyledi. Kaybettiğin kanı, vitaminleri vücudun toparlasın, depoların dolsun dedi. Ben 8 ay bekledim, 9. Ay hamile kaldım. Daha önce küçük hafta düşüğüm var, ondan sonra hiç bekleme demişti. 1 ay bekledim, 2. Ay hamile kaldım. Bunlar hariç iki kaybım daha var. İki çocuğum var şimdi. İnşallah siz de kucağınıza alırsınız.
Geçmiş olsun, bebeğiniz büyükmüş. Benim doktorum profesör, 22 haftalık kaybımdan sonra 6 ay beklememi söyledi. Kaybettiğin kanı, vitaminleri vücudun toparlasın, depoların dolsun dedi. Ben 8 ay bekledim, 9. Ay hamile kaldım. Daha önce küçük hafta düşüğüm var, ondan sonra hiç bekleme demişti. 1 ay bekledim, 2. Ay hamile kaldım. Bunlar hariç iki kaybım daha var. İki çocuğum var şimdi. İnşallah siz de kucağınıza alırsınız.
18 haftalık normal doğum oldu kanamam 3 hafta sürdü şimdi biti bitecek gibi kanamam bitince hemen denemek istiyorum Allahım inşallah güzel sağlıklı bir gebelik nasip eder hepimize en kısa zamanda herkesi sevindirsin inşallah
Peki ilk hamileliğin hemen olmuşmuydu isteyince ve bebeginizi kaybetikten sonra hemen isteğinizde hamile kaldınız mı çünkü bana şey diyorlar ben 2 yıl istedim olmadı sonra oldu kaybetim erken doğumda şimdi de vicudun alışık gebelikten sonra hemen kalır diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama