- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
evet canım yazacağimYani özel durumu da yazacak mışın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım yazacağimYani özel durumu da yazacak mışın?
Eninde sonunda boşanacaksınız ve onlarda bu durumu paşa paşa kabullenecek İnşallah herşey çocuğunuz ve sizin için çok güzel olacak çünkü yapmanız gereken neyse onu yapıyorsunuz siz Allah a sığının bugünlerde geçecektirben hala kendi ailemle eşimin ailesi ile kavga halindeyim sanki küçük bir yalan için yuvamı yıkıyorum muamelesi yapılıyor bana çok zordayım çokk
hala diyorlarki öfke ile kalkan zarar ile otururkonularini biliyorum
ailen bu adamin bir sapik hirsiz oldugunu bilerek nasil karsinda olurlar inanamiyorum
bu adamin sana daha ne yapmasi lazim bosanman icin
güclü olma zamani kimseyi dinleme ,davani ac tazminat nafakani söke söke alirsin, adamin sapkinli yeter tazminat alman icin
hala diyorlarki öfke ile kalkan zarar ile oturur
canım ben dedim ya benım kımsem yok boşanacağim babam hala baskı yapıyoryabugun alt komşum bir şey yemem diye kahvaltıya çağırdı babam diyorki sen ne bok yiyorsun diyor baba kımsem mı olmasın diyorum hayır kımsen olmayacak diyor bır de o burnumdan getireceko adam sana zarar verecek bunlari düsünemiyorlarmi
esin,birgün seni dinlemeyip bi gece fantazisini gerceklestirmek isterse kizlari ne hale gelcek
bir insan kizini bile bile nasil ucuruma atar
esinin ailesini örnek alsinlar
ogullarinin yapmadi kalmadi yinede caktirmadanda olsa ogullarinin yanindalar
sanki babanin 20 bin sen caldin suclaniyorsun hadi paradanda vazgecelimcanım ben dedim ya benım kımsem yok boşanacağim babam hala baskı yapıyoryabugun alt komşum bir şey yemem diye kahvaltıya çağırdı babam diyorki sen ne bok yiyorsun diyor baba kımsem mı olmasın diyorum hayır kımsen olmayacak diyor bır de o burnumdan getirecek
Kaçsın Kaçsın. Sen eğer bunu yazmasan bunlar kimbilir ortalıkta neler anlatırlar dı. Kesin cirkeflesecekler. Kesin biz seni böyle bilnezdik severdik diyecekler. Ama onun türkçe meali şu. Biz seni enayi saniyorduk bizi faka bastıracak kadar kurnaz olduğunu bilmiyor Duk. Hadi Allah yar ve yardımcın olsun. Rabbim doğrunun yanındadır. Sen gizli gizli utanip sıkıldın bunca zaman az da onlar utanip sıkılsın. Bu arada verme onlara kopya falan. Mahkemede öğrenip bir şok gecirsin ler. Bunları söyleyeceğini kimse bilmesin ailen bile. Ona göre bir tilkilik düşünürler sonra
aynen öyle canım oğlum babamla aynı ortamda olmasını istemiyorum ben büyüdüm oğlum büyümesin ama bugun komşuma gittim diye bile laf saydı banasanki babanin 20 bin sen caldin suclaniyorsun hadi paradanda vazgecelim
esinin sapik düsünceleri
okadar pisligi sen yaptin sanki
kimseyi dinleme anlasildi ailenden hayir yok
is bul calis, evden herkesi kovala kv kp
ac davani tazminat nafaka evladinla gül gibi yasarsin
ailen hala karsinda böyle devam ederlerse mesafeni koyarsin
baska yol birakmiyorlar sana
kiz cocugu bosanmaz mantigindaysalarda yandin sen
komsuna gitmene laf sayiyor ama o sapik kocanin düsüncesini bildi halde barismanizi istiyoraynen öyle canım oğlum babamla aynı ortamda olmasını istemiyorum ben büyüdüm oğlum büyümesin ama bugun komşuma gittim diye bile laf saydı bana
adam en az 1600 tl alıyor 300 lira alışveriş parası alıyor ne kadar tazmınat alırım ki
Eski konularına da göz attım neden bahsettiğinizi anlamadım kocası ne düşünmüş ki
umarım canım benım kafa çakır oldu zaten ve bu adamı hala sevıyorum sankı yada hırs bılmıyorum içimde nefret ve kinde var sürünsün istüyorum köpekkomsuna gitmene laf sayiyor ama o sapik kocanin düsüncesini bildi halde barismanizi istiyor
o adamin yaninda yasamak daha tehlikeli kizi icin
inan hic bilmiyorum nekadar tazminat alirsin
bu sitede bi avukat üye görmüstüm nicki baldan vs tam hatirlamiyorum
konunu okurda umarim yardimci olur
sevmen gayet normal yüregine kalbine söz geriremen gayet normalumarım canım benım kafa çakır oldu zaten ve bu adamı hala sevıyorum sankı yada hırs bılmıyorum içimde nefret ve kinde var sürünsün istüyorum köpek
sevdim ben onu dünyamın merkezine koymuştum çok sevdim besevmen gayet normal yüregine kalbine söz geriremen gayet normal
cok severek evlenmistin ynilmiyorsam
sevgi 3 günde bitcek birsey degilki ama yanlis insani sevdin
bu sevginde bitecek birden degil tabiki unutman 1 seneyi alacak belki daha fazla
beyninde bitmis kalbindede bittigi zaman anlicaksin yanlis insani sevdini bu günlerine güüleceksin
her acini karmakarisik yasa
esin yanlis insan sevilmeyi degil unutmayi hak ediyor
acin taze zamana ihtiyacin var ve kuvvetli ol bu sürecte taviz verme kalbine yenik düsüp
o avukat üyeyi hatirladim yanilmiyorsam umarim yanlis nick vermiorumdur
Baldankabak istersen özelden mesaj at, nafaka tazminati sor istersen burdan
ne dicemi bilemedim aci cektigini his ediyorumsevdim ben onu dünyamın merkezine koymuştum çok sevdim be
yazık etti bana bizi resemn kumar masasına peşkeş çekmiş ya şerefsiz şu an ağlayacak omuzum bile yok
içim yanıyor acıyorne dicemi bilemedim aci cektigini his ediyorum
sevdin güvendin erkekten darbeler agir oldu kaldiramiyorsun
ve hala cok seviyorsun ama gececek acin sevgin bitecek nötr olcaksin
cevremden okadar örnek verebilirimki cok sevdim arkadaslarim cok sevdiler acinin dibini gördüler ama simdi gülüyolar onun icinmi okadar aci cekmisim diye
senin zamana ihtiyacin var
agla istedin kadar agla icine atma ve güclü ol oglunla tek sensin biliyorsun
biz variz kk ailesi olarak yaninda nezman icin daralsa burdayiz