canım kayınpeder sanki ben onunla boşanıyormuşum gibi bir havaya girdi adam sana şu kadar nafaka veririm yok efendim kiranın şu kadarını öderim diye benle konuşuyor ben sanki onunla boşanıyorum
annem de dışladı dayımda herkes gitti resmen
düşenin dostu olmazmış meğer artık omzunda ağlayacak bir annem de yok
en çokta eşime kızıyorum bu duruma getirdin barı babana deki baba nafaka benım borcum benım işim sen karışma de iyice tiksindim ha
Seni disladiklarina emin misin? Yani bilmiyorum ne yaşadınız da böyle hissettiği ama bence çok zor bir dönemden geciyorsunuz ve belki aileniz size nasıl davranacaklarini bilmedikleri için mesafeli davraniyorlardir. Bu da bu zor zamanda sizi yanlız hissettiriyordur. Bence anneniz ile görüşün. Karar verdiğini ve sizin için sevinmesini herseyin eskisinden de daha güzel ve iyi olacağını söyleyın. Gerçi bunları onun size yapması lazım ama muhtemelen onlarda endişeleniyor ve sacmaliyorlardir . Bu süreçte ona ihtiyacınız olduğunu soyleyin.
Bir de bunu büyümek olarak görün. Aileniz sizin evliliğinizi niye bitirdiginizi sorgulamamalı bile. Bizim kızımız bir karar verdi kendi mutlulugu icin en doğrusunu o bilir demeliler. Yani bu sürecin sonunda bunu onlara söyletmeyi hedefleyin ki bu kötü olay size kişisel gelişim anlamında bir fayda sağlasın.
Diğer yandan kp yi de telefonda engelleyin madem. Üzmeyin kendinizi edepsizlik yapın valla. Benim Annem bazen karşısındaki çok kırıcı davranır ve deri ben üzülüp hasta olacağıma o üzülsün. Bu yaklaşım benim pek hoşuma gitmez ama bence kp bunu hak ediyor. Siz edepsizlik yapın ki aramaya çekinsin.