Düşün düşün..

syarslan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
110
101
Sevgilimle 2 yıldır beraberiz. İkimizde öğrenciyiz 1 yıl aynı şehirdeydik şimdi farklı şehirlerdeyiz. 2 haftada 1 ayda buluşup görüşüyoruz.erkek arkadaşlarından dahi kıskandığım,hep benimle ilgilensin istediğim,facebook olaylarının olduğu zamanlar geçirdik hep tartışarak çok sıktım bu da yalana sevk etti onu. Bugünlerde daha iyiyiz..Daha yakınız.Bilmem gerekenleri söylediğini hissediyorum,gittiği yerleri de haber verir.Güvenimi sarsmıştı önceden ama şimdi güvenim eskisine göre daha iyi. Borçları var ve gerçekten çalışması gerekiyor. Garsonluk işi bulmuş gece işi bir cafede ve hep üniversite öğrencileri.. bugün işte ilk gecesi..istemiyorum der gibi yaptım tartıştık bağırdı baya sıkıyorsun diye..Sonra benim kalbim sende..içini rahat tut seni çok seviyorum.. sabah ararım dedi mutluydu.. iş buldu diye benimde mutlu olmam gerekirken tartıştık.. Borçlardan ikimizde bunaldık çalışması da gerek.. çok kıskanıyorum ama. Onu sık sık arayıp sorular sorup tekrar yalana sevk etmekte istemiyorum.. Ama kendimi yiyip duruyorum..Bazen de naptın neden böyle şöyle sorularla sıkıyorum onu.. tartışıyoruz. Yanında olsam böyle olmazdı..Kaybetmekten de korkuyorum. Derste çalışamıyorum düşünmekten bazen. Napıyor acaba diye sesini duymadan uyuyamıcam büyük ihtimal..Napabilirim, nasıl atlatır bu durum?

Güvenimi sarsmıştı önceden ama şimdi güvenim eskisine göre daha iyi.

Demekki hala güvenmiyorsun.
Ona güvenmeden bu olayı başka şekilde atlatamazsın.
Böyle saçma sapan kıskançlıkları takıntıya dönüştürmemek lazım.
Üzerine gitme sende iş bulmuş borcunu ödesin daha kıskançlığın alemi yok.

Adam çalışıyor neden istemiyorsunuz calismasini??
Bu kadar guvenmiyorsaniz ayrilin bence..

Yapmayin boyle, biktiriyo gercekten ve insani sogutuyo, boyle yaparak onu kendinizden uzaklastiriyosunuz haberiniz varmi? Zaten size katlaniyosa seviyodur cunku kesinlikle cok zor kiskanc insana katlanmak bi zaman sonra sanki yapmacik geliyo. Dayanilmaz oluyo. Bunu kendi kafanizda dusunun, boyle yaparak onu uzaklastiriyorum diye, yapmayin bunu

Hem borcu var diyorsunuz
Hem gerçekten çalışması lazım diyorsunuz.

İş bulmuş diyorsunuz.

İşteki ilk gecesi, işe gidecek ama siz istemiyorum der gibi yaptınız.

Ben anlamadım mı?????

Neden?????

Adam işe gidecek yahu! Borcu olan, gerçekten çalışması lazım olan biri iş bulmuş, işe gidecek!!!

Siz hayatı ne sanıyorsunuz? İş hayatını ne sanıyorsunuz Allah aşkına?

Güvenmiyosan ayril. Durmadan arayip kontrol ederek iliski yürümez. Ayrica calisiyo diye gerilen birini de ilk defa görüyorum. Isi olmayana kiz verilmez bizim orda.

kendinize bi uğraş bulun. kitap okuyun, film izleyin vs. bu kadar sıkmaya feriştahı bile dayanamaz kusura bakmayın. En fazla 2 aya buraya ayrıldık acaba döner mi diye konu açarsınız

Adam çalışıyor neden istemiyorsunuz calismasini??
Bu kadar guvenmiyorsaniz ayrilin bence..

Aldatma bir kızla konuşma hiç yakalamadım. Ama başka şeylerden güvenimi sarsmıştı. Sonra toparlaması zor oldu ama şuan her yaptığını söyler yalanını yakalamadım sorun bende galiba. Seviyorum da.O değil kim olsa aynı sıkarım gibi..

Güvenmiyosan ayril. Durmadan arayip kontrol ederek iliski yürümez. Ayrica calisiyo diye gerilen birini de ilk defa görüyorum. Isi olmayana kiz verilmez bizim orda.

Kafama takılan çalışması değil çalışma ortamıydı. Ki bu bende genel bir sorun işle alakalı değil nasıl atlatırım diye fikir istedim.

kendinize bi uğraş bulun. kitap okuyun, film izleyin vs. bu kadar sıkmaya feriştahı bile dayanamaz kusura bakmayın. En fazla 2 aya buraya ayrıldık acaba döner mi diye konu açarsınız
Haklısınız kısa bir ayrılığımız olmuştu zaten..tamamen de rahat bırakamam ama bazen ben bile sıkılıyorum aynı tartışmalardan:110:

X