Şükür çok daha fazla şükredilecek şeyi kendisine çeken harika enerjisi vardir. Çok hızlı gerçekleşir. Çünkü an da gerçekleşir ama tüm zamanlara doğru yayılır

Dün ben de bir sürü şükür yapmıştim. Paylaşayım hemen;
1-İçimdeki bolluk hissine şükürler olsun. Kendimin ve sahip olduklarımın kıymetini biliyorum, onlar benim için çok çok değerli
2-Maddi bolluğuma şükürler olsun. Evde olup cocuklarimlayım,maaşım ödeniyor. Bakıcımız 1 ay gelemedi; ücretini ödeyebilecek maddi manevi bolluğu kendimde buldugum icin şükürler olsun.
3-Ihtiyac olan şeyleri kolaylık internet araciligi ile aliyorum,bunun icin hem teknolojiye hem de kargo çalışanlarinin varliklarina şükürler olsun. Gelen kargo çalışanlarina 5 10 lirada teşekür ucreti verebiliyorum; bunun da maddi manevi bolluguna şükürler olsun.
4- Uzun süredir diyetteyim. 2 ay önce diyet yapacak ortamimiz yoktu ofiste. Sonra bir arkadasimiz geldi aramiza. Mucizevi şekilde hem iş yükümu aldi hem de hepimizin diyete girmemiz araci oldu. Sayesinde cok kilo verdik. Varligina şukurler olsun.
5-Uzun sure aradan sonra spora başladim. Ilk gunler 10 dk yapabilirken ancak su an 1 saat yapabiliyorum. Günden güne güclendigim gelistigim icin tabiki devami getirebildigim icin sonsuz sukurler olsun.
6- Aof 4. Sinif son donemim. Geçen donem yanlislikla 2 3 dersin testlerini çözmüstum.Sonra farkettigimde bunun bana hediyesi ne ola ki dedim ve simdi su zamanda karsiligini aldim. Cocuklarla ders calismak cidden zor olabilirdi.
7- Hayatimin tümü bana ihtişamla gelir inancinda oldugum icin cok sukur, öyle de.
8- Kendimi küçük şeylerden mutlu olabilmek icin egittigime sonsuz şükürler olsun. Anıma eşlik eden sese,görüntülere,kokulara,dokulara,tatlara şükürler olsun. Kendilerini onurlandırıyorum, sizler de dahil

❤
9- Cocuklarimin, eşimin varligina,sagliklarina,mutluluklarina şükürler olsun. Birlikte yaşadıklarimiza,yaşayacaklarimiza ve kurabildigimiz hayallerimizin varliklarina sonsuz şükürler olsun.
10-Evrenin muhtesem işleyeşine Rabbimin bu muazzam dizaynina sonsuz şükürler olsun. Her şey muhteşem denge üzerinde. Bu denge ile ilgili farkındalığima,bilgime,deneyimlerime sonsuz şükürler olsun ❤❤