- 19 Aralık 2014
- 447
- 1.060
- 313
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KontrolcüŞahin’i baz alalım frekansı tam 50 otoriter kendine güvenen kontrolcü cesur lider insan
Renk indigo mavisiRenkte söyleyebilirsiniz
Çok teşekkür ederimBunu hocaya sorucam başka nasıl anlam çıkar ama frekansınız çok düşük değil fiziki gücü yüksek diyor 45-48 arası frekans
balina sevdiklerinden ayrılmış arkasından üzülen insanRenk indigo mavisi
Balina yi cok merak ettim var mi kısaca yorum
birde maymun emojisi kullanmayalım onunda frekansı varmış ve maymunun frekansı düşük o yüzden kullanılması önerilmiyor emojilerede dikkat etmek lazımmışKontrolcüAllahım buna güldüm akışta olmaya çalışıyorum yıllardır teşekürler
![]()
Aaa bilmiyordum dikkat ederim bundan sonra çok teşekkür ederimbirde maymun emojisi kullanmayalım onunda frekansı varmış ve maymunun frekansı düşük o yüzden kullanılması önerilmiyor emojilerede dikkat etmek lazımmış
Bu topige rastlamaniz takip etmeniz bile cok değiştirecek hayatınızı inanın sadece devam edingünaydın arkadaşlar eğitim aldığımı daha önce yazmıştım bazı şeyler öğrendim evet ama inanın hiç gerek yokmuş burda sağolsunbuttrfly bize zaten birçok bilgiyi sunmuş kişisel gelişimden insanlar okadar çok para kazanıyor ki benim gibi kendini çaresiz hisseden insanlar kendine bir sihirli değenek arıyor biran önce o değenek değsin bütün sıkıntılarımız bitsin inanın para veriyorum birde bazı şeyleri çekinerek soruyorum belkide benim enerjim budur bu kadarını alabiliyorum bu eğitimi alan kiişilerle konuşuyorum onlarda yine başka arayış içinde yani bende kendimden şunu farkettim bu biterse bende başka arayışlara girecem bu olmadı o olmadı başkası bu döngü bende bu şekilde devam eder aslında biliyorum herşey insanın kendi içinde bitiyor bu sayfadakileri okumak bana büyük bir farkındalık kazandırdı sistemin nasıl işlediğininde biliyorum ama içimde dirençlerim var.
arkadaşlar farkındalığınızı artırmak adına kitaplar okuyun bu sayfayı takip edin ben bir kişisel gelişimcinin ses kayıtlarınıda satın almıştım ve onlarda ççok katkı sağladı onların da zaten bir çoğu youtube da var almaya gerek yok bunlara rağmen yine düşüyorum niye çünkü sisteme güvenmiyorum yani allaha güvenmiyorum zaten ben tam anlamıyla allaha güvensem teslim olsam bir çok sorunumun üstesinden gelebilecem orda burda şu çalışma var bu bilinçaltı çalışması var bunu yapalım şunu yapalım inanın gerek yok burdabuttrfly in yazdıkları emin olun yetiyor ve diğer arkadaşlarımızın yeterki algılarımızı açalım allaha güvenelim onlarında öğretttiği imajinasyon bunu zaten hep
buttrfly söylüyor
nacizane fikirlerim
Kedi köpek aynı frekans frekansınız iyi evlilikte baskın taraf olabilirsiniz kırmızıyla seçtiğin hayvanlar hemen hemen aynı frekans iyi frekansınız 50Ilk aklima gelen renk kirmizi.
Sisin frekansınız da iyi orta seviye siz aşık mısınız birde aile sıcaklığını almış birisiniz iki seçtiğiniz hayvanda aynı seviye frekansınız 48 Anka kuşu 100
[/QUOTE
Aldım cevabımıbu ara biraz düşük frekanstayim. Yükselmesi için neler mumkun
Ahh ne mutlu bana 5 yılı devirdik bu topikte, elimden ilhamımdan geldigince buradayım. Ben sadece bir aracım; özü sizde kaynağı sizde. Hep diyorum sihirli değnek yok,yaptım oldu yok. Ama o egomuzu eğitebilirsek her şeye bir araç, bir ağ olarak dışarıdan bakmayi becerebilirsek zaten muvaffak oluruz. İçselleştirmemek,katılaştırmamak enerjiyi hedefimiz. Corona benim canimdir mesela. Sayesinde neler neler oldu, kimsenin yapamadiklarini kısa sürede yapti hala da yapmaya devam ediyor. Şükranimi sunuyorum, daha ne kadar nasil katkida bulunursun dedikce yavrum yağdiriyor resmengünaydın arkadaşlar eğitim aldığımı daha önce yazmıştım bazı şeyler öğrendim evet ama inanın hiç gerek yokmuş burda sağolsunbuttrfly bize zaten birçok bilgiyi sunmuş kişisel gelişimden insanlar okadar çok para kazanıyor ki benim gibi kendini çaresiz hisseden insanlar kendine bir sihirli değenek arıyor biran önce o değenek değsin bütün sıkıntılarımız bitsin inanın para veriyorum birde bazı şeyleri çekinerek soruyorum belkide benim enerjim budur bu kadarını alabiliyorum bu eğitimi alan kiişilerle konuşuyorum onlarda yine başka arayış içinde yani bende kendimden şunu farkettim bu biterse bende başka arayışlara girecem bu olmadı o olmadı başkası bu döngü bende bu şekilde devam eder aslında biliyorum herşey insanın kendi içinde bitiyor bu sayfadakileri okumak bana büyük bir farkındalık kazandırdı sistemin nasıl işlediğininde biliyorum ama içimde dirençlerim var.
arkadaşlar farkındalığınızı artırmak adına kitaplar okuyun bu sayfayı takip edin ben bir kişisel gelişimcinin ses kayıtlarınıda satın almıştım ve onlarda ççok katkı sağladı onların da zaten bir çoğu youtube da var almaya gerek yok bunlara rağmen yine düşüyorum niye çünkü sisteme güvenmiyorum yani allaha güvenmiyorum zaten ben tam anlamıyla allaha güvensem teslim olsam bir çok sorunumun üstesinden gelebilecem orda burda şu çalışma var bu bilinçaltı çalışması var bunu yapalım şunu yapalım inanın gerek yok burdabuttrfly in yazdıkları emin olun yetiyor ve diğer arkadaşlarımızın yeterki algılarımızı açalım allaha güvenelim onlarında öğretttiği imajinasyon bunu zaten hep
buttrfly söylüyor
nacizane fikirlerim
Aklıma papağan ve kedi geliyor ama en çok gördüğüm sevdiğim hayvanlar olması gibi bir sebebi var bunun. Kediyi yazmıştınız papağanın frekansı nasıl acaba? İlk defa duydum ama çok mantıklı geldi çünkü doğadaki canlıların hareketlerini gözümde canlandırınca farklı enerjiler yarattığı çok hissediliyor. Hızlı kanat çırpan bir kuşu hayal etmekle yüksekte süzülen bir kuşu hayal etmek çok farklı hissettiriyor mesela. Renk olarak da yeşil geliyor aklıma. İnternette bulamadım bununla ilgili bilgi. Hayvanların frekansını aratınca duyma frekansları gibi bilimsel konular çıkıyor.Merhaba arkadaşlar aklınıza ilk gelen hayvanı yazabilir misiniz bilinçaltında anlamı varmış test için
SÖZÜNDE DURMAYAN OYALAYAN KİŞİAklıma papağan ve kedi geliyor ama en çok gördüğüm sevdiğim hayvanlar olması gibi bir sebebi var bunun. Kediyi yazmıştınız papağanın frekansı nasıl acaba? İlk defa duydum ama çok mantıklı geldi çünkü doğadaki canlıların hareketlerini gözümde canlandırınca farklı enerjiler yarattığı çok hissediliyor. Hızlı kanat çırpan bir kuşu hayal etmekle yüksekte süzülen bir kuşu hayal etmek çok farklı hissettiriyor mesela. Renk olarak da yeşil geliyor aklıma. İnternette bulamadım bununla ilgili bilgi. Hayvanların frekansını aratınca duyma frekansları gibi bilimsel konular çıkıyor.
yeşilde sağlık bereket anlamında frekansı 50Aklıma papağan ve kedi geliyor ama en çok gördüğüm sevdiğim hayvanlar olması gibi bir sebebi var bunun. Kediyi yazmıştınız papağanın frekansı nasıl acaba? İlk defa duydum ama çok mantıklı geldi çünkü doğadaki canlıların hareketlerini gözümde canlandırınca farklı enerjiler yarattığı çok hissediliyor. Hızlı kanat çırpan bir kuşu hayal etmekle yüksekte süzülen bir kuşu hayal etmek çok farklı hissettiriyor mesela. Renk olarak da yeşil geliyor aklıma. İnternette bulamadım bununla ilgili bilgi. Hayvanların frekansını aratınca duyma frekansları gibi bilimsel konular çıkıyor.
Aa tüh en sevdiğim hayvandır aslında harcanmış bence frekanslar dünyasında:)SÖZÜNDE DURMAYAN OYALAYAN KİŞİ